Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Program F1
Poradia F1
Piloti F1
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Piastri si vyjazdil premiérovú pole position, medzi McLareny sa dostal Russell
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Shiffrinová ukončí doma sezónu s výhodným číslom, v hre o glóbus sú až tri pretekárky
2.
2
Keď vstúpila na ľad, stuhli jej nohy, nemohla sa pohnúť. Na Slovenku doľahla nervozita
3.
3
Gólostroj sa zasekol, Brazílčania nadávali po slovensky. V derby sa zrodila remíza
4.
4
Zomrela veľká osobnosť španielskeho tenisu. Bude nám veľmi chýbať, smúti Nadal
5.
5
Slovanista kedysi bežal so zbraňou a vyznamenali ho. Weiss pri ňom musí prižmúriť oči
6.
6
Vypätá séria, diváci videli 11 gólov. Vysmievajú sa nám, hromží slovenský kapitán
7.
7
Mikula: Radšej už nič nepoviem, lebo opäť dostanem pokutu. Spišiakov ratovali sviatoční strelci
Formula 1
Program F1
Poradia F1
Piloti F1
Nové informácie o stave Schumachera. Nedokáže hovoriť, komunikuje len očami
dnes 09:16
Doplatil na zlý štart sezóny. Lawson končí v Red Bulle, nahradí ho pretekár zo sesterskej stajne
dnes 09:06
Lawson končí už po dvoch pretekoch. Red Bull ho pošle do juniorského tímu
st 14:31
∙
4
Udrží sa Lawson v Red Bulle? Pretekal som s ním roky a porazil som ho, vraví o možnom náhradníkovi
ne 15:35
Technická katastrofa pre Ferrari. Oboch jazdcov po pretekoch v Číne diskvalifikovali
ne 11:43
∙
17
Doplatil na zlý štart sezóny. Lawson končí v Red Bulle, nahradí ho pretekár zo sesterskej stajne
Lawson končí už po dvoch pretekoch. Red Bull ho pošle do juniorského tímu
Udrží sa Lawson v Red Bulle? Pretekal som s ním roky a porazil som ho, vraví o možnom náhradníkovi
Technická katastrofa pre Ferrari. Oboch jazdcov po pretekoch v Číne diskvalifikovali
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Formula 1
»
Piastri si vyjazdil premiérovú pole position, medzi McLareny sa dostal Russell