Slovensko - Portugalsko: Všetko o zápase kvalifikácie EURO 2024
Najnovšie správy z témy Slovensko - Portugalsko: Všetko o zápase kvalifikácie EURO 2024
rozhovorRonaldo držal jeho tvár v dlaniach. Keď Dúbravka videl štuple, len sa modlilJedného spoluhráča vychválil menovite.
Ja som taký, neberiem, či je to Ronaldo, alebo kto. Je to hráč ako ja, tvrdil KuckaPortugalský tréner skladal pred Slovákmi poklonu.
08.09.2023
FOTO: Nevyužité šance môžu mrzieť. Jeden z najlepších zápasov nedotiahli Slováci do bodového ziskuPozrite si fotogalériu zo zápasu Slovensko - Portugalsko v skupine J v rámci kvalifikácie EURO 2024 (ME vo futbale).08.09.2023
Lobotku postihla v rodine tragédia. Rozhodol sa, že proti Portugalsku bude hraťZačínať bude už v základnej zostave.
onlineKvalifikácia EURO 2024: Slovensko po výbornom výkone nestačilo na PortugalskoSledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu skupiny J v rámci kvalifikácie EURO 2024: Slovensko - Portugalsko.
Dva zápasy, dve televízie. Kde sledovať Slovensko v boji o EURO 2024?Pozrite si TV program septembrových zápasov slovenskej futbalovej reprezentácie v kvalifikácii EURO 2024.
08.09.2023
Ronaldo sa po rokoch predstaví na Slovensku. Športový program na dnes (8. september)Pozrite si prehľad športových udalostí v piatok 8. septembra. Aký je program dňa?08.09.2023
Pobláznení Slováci behali z jednej strany na druhú, Ronaldo im ušiel tajnou cestouChcel som získať Weissa, priznal tréner Portugalska.
Tréner Portugalska vyzdvihol Lobotku: Som veľký fanúšik slovenského futbaluRoberto Martinez ocenil aj prácu Francesca Calzonu.
Taktika proti Portugalcom? Nepustiť ich na dostrel, pred bránou mučia súperaJuraj Kucka nastúpi v piatok na stý reprezentačný zápas.
∙
∙
∙
∙
∙
∙
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
- 1. 1Slovenský horolezec spadol pri zostupe zo sedemtisícovky. Chystá sa záchranná akcia
- 2. 2ONLINE: FK Železiarne Podbrezová - ŠK Slovan Bratislava dnes, Niké liga LIVE (13. kolo)
- 3. 3Niké liga: Michalovce lepšie vstúpili do zápasu, Spartak otočil v druhom polčase
- 4. 4Niké liga: Na východe nepadol ani gól, cenný bod si odváža Trenčín
- 5. 5Slovanu vyrobil milióny, je to trieda: Expert vysvetlil, prečo sa u nich nepresadil
- 6. 6Nemku zdolala aj v druhom dôležitom zápase. Skvelá Šramková zabojuje o ďalší titul
- 7. 7ONLINE: FC Tatran Prešov - OFK Malženice dnes, MONACObet liga LIVE (II. liga, 13. kolo)