Ronaldo držal jeho tvár v dlaniach. Keď Dúbravka videl štuple, len sa modlil

Cristiano Ronaldo a Martin Dúbravka po strete v zápase Slovensko - Portugalsko v kvalifikácii EURO 2024.
Cristiano Ronaldo a Martin Dúbravka po strete v zápase Slovensko - Portugalsko v kvalifikácii EURO 2024. (Autor: TASR/AP - Radovan Stoklasa)
Michal Šášky|9. sep 2023 o 08:30

Jedného spoluhráča vychválil menovite.

Na bratislavskom Tehelnom poli práve uplynula hodina hry. Portugalčan Cristiano Ronaldo bol zúfalý, svojho bývalého spoluhráča v bráne Slovenska stále nedokázal prekonať.

Favoritovi J-skupiny v kvalifikácii EURO 2024 sa nedarilo podľa predstáv, tréner v tom čase chystal až trojnásobné striedanie. A Ronaldo sa sčista-jasna dostal do veľkej šance.

No opäť loptu nespracoval ideálne. A v snahe dotiahnuť na ňu trafil len brankára. MARTIN DÚBRAVKA zostal ležať, museli ho ošetriť, vyzeralo to vážne.

Ronaldo aj vďaka tomu, že je hrajúcou futbalovou legendou, vyviazol zo situácie iba so žltou kartou a napriek slabému výkonu zápas dohral až do konca.

Po zápase sa tešil z víťazstva 1:0 nad Slovenskom. Rozhodujúci gól strelil Bruno Fernandes, druhý bývalý spoluhráč Dúbravku z Manchester United.

Martin, aké slovo sa vám derie na jazyk po zápase ako prvé?

Škoda. Je to veľká, veľká škoda. Vždy som vravel, že aj proti favoritom sa dá hrať. Tréner nás dnes dobre pripravil, dal nám cenné informácie, boli sme veľmi dobre mentálne nastavení. Hrať s takýmto mužstvom vyrovnanú partiu, dokonca byť v niektorých pasážach lepším mužstvom, no nezískať ani bod, to je naozaj škoda.

Čo sa v rozhovore dozviete:

  • Čo sa stalo medzi ním a Cristianom Ronaldom?
  • Aký paradox je v spojitosti s Brunom Fernandesom?
  • Dalo sa inkasovanému gólu predísť? Mohol niečo spraviť on?
  • Ktoré svoje slová z minulosti pripomenul?
  • Ako vníma situáciu v kvalifikačnej skupine?

Čo vás dnes najviac potešilo?

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Ronaldo držal jeho tvár v dlaniach. Keď Dúbravka videl štuple, len sa modlil