Žilina prišla o dvoch hráčov, Pečovský i Mazáň pôjdu na operáciu

Viktor Pečovský (v strede) je kapitánom MŠK Žilina. Momentálne však pre zranenie nehráva. Na snímke bojuje o loptu s hráčom Prešova Dávidom Leškom.
Viktor Pečovský (v strede) je kapitánom MŠK Žilina. Momentálne však pre zranenie nehráva. Na snímke bojuje o loptu s hráčom Prešova Dávidom Leškom. (Autor: SITA)
SITA|25. sep 2016 o 14:29

Viktor Pečovský si zlomil ihlicu, Róbert Mazáň má podozrenie na odtrhnutú achilovku.

ŽILINA. Líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy MŠK Žilina zaplatil za sobotňajšie víťazstvo v Zlatých Moravciach (2:0) poriadne vysokú daň.

Už v priebehu prvého polčasu musela nútene odstúpiť z hry dvojica zranených hráčov - Viktor Pečovský a Róbert Mazáň.

Prvý menovaný, stabilný člen slovenskej reprezentácie, utrpel po zákroku Tihomira Kostadinova z domáceho mužstva FC ViOn zlomeninu nohy.

Z hracej plochy sa porúčal na nosidlách už v závere úvodnej desaťminútovky a museli ho transportovať do nemocnice.

Mazáň, ktorý je od začiatku septembra kmeňovým hráčom MŠK Žilina po trvalom prestupe z Podbeskidzia Bielsko-Biala, má s najväčšou pravdepodobnosťou odtrhnutú achilovku. Dvadsaťdvaročný rodák z Trenčína v 36. minúte prepustil svoje miesto na ihrisku Bojanovi Letičovi.

Zákrok Tihomira Kostadinova na Viktora Pečovského.

"Obaja boli v nedeľu na vyšetrení, rovno zostali v nemocnici a v pondelok podstúpia operáciu. Róbert Mazáň ma podozrenie na odtrhnutú achilovku. Viktor Pečovský utrpel zlomeninu ihlice, okrem toho uňho existuje podozrenie na odtrhnuté väzy v členku, keďže to bol zákrok na tzv. stojnú nohu," vyhlásil v nedeľu naobed pre SITA športový manažér žilinského klubu Karol Belaník.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Žilina prišla o dvoch hráčov, Pečovský i Mazáň pôjdu na operáciu