Za vypadnutie môžem na sto percent ja, tvrdil Enrique

Tréner Luis Enrique sa chytá za hlavu po prehre Barcelony s Atléticom 0:2.
Tréner Luis Enrique sa chytá za hlavu po prehre Barcelony s Atléticom 0:2. (Autor: SITA/AP)
Pavol Spál|14. apr 2016 o 11:32

Sme v malej kríze, ale nemôžeme byť stále najlepší, tvrdil stopér Barcelony Gerard Pique.

BRATISLAVA. Opäť bol oblečený celý v čiernom. Na lavičke neobsedel, kričal, gestikuloval a zdvíhaním rúk neustále burcoval nielen hráčov, ale aj fanúšikov v Madride.

„Keď sme vystupovali z autobusu, videl som v okolí veľa detí. Verili v nás. Aj pre nich sme vyhrali,“ vyhlásil po víťazstve 2:0 nad Barcelonou v odvete štvrťfinále Ligy majstrov tréner Atlética Diego Simeone.

 „Tento tím nemá strop ani žiadny limit. Je to pre nás veľkolepý moment. Poďme si plniť ďalšie sny. Vyradili sme jeden z najlepších tímom sveta - ak nie vôbec ten najlepší,“ tešil sa Simeone.

Atlético prevzal v roku 2011 a z dovtedy priemerného španielskeho tímu spravil jeden z najlepších na svete. Barcelonu vyradil s Atléticom aj pred dvoma rokmi, v rovnakej fáze súťaže a podobným spôsobom. 

Tím plný robotníkov

„Za našim úspechom sú tri slová - vášeň, tvrdá práca a pokora. Hrali sme takmer dokonale v defenzíve, perfektne takticky a družne. Som na hráčov pyšný, zaslúžia si obdiv,“ dodal argentínsky tréner v službách Atlética. Mužstvo stmelil, dal mu tvár, vštepil štýl.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Za vypadnutie môžem na sto percent ja, tvrdil Enrique