Wozniacka si myslí, že zápas s Hantuchovou bude ťažký

Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová (Autor: SITA/AP)
TASR|25. mar 2011 o 09:10

Daniela Hantuchová nastúpi v 3. kole dvojhry na turnaji WTA v Miami proti svetovej jednotke Dánke Caroline Wozniackej.

MIAMI. Slovenská tenistka Daniela Hantuchová nastúpi v 3. kole dvojhry na prestížnom turnaji WTA v Miami proti svetovej jednotke Dánke Caroline Wozniackej. V oboch doterajších vzájomných zápasoch uhrala proti rodáčke z Odense iba štyri gemy. V auguste 2008 s ňou prehrala na olympijskom turnaji v Pekingu, v roku 2009 ťahala za kratší koniec vo štvrťfinále antukového turnaja v Ponte Vedra Beach.

Pred sobotňajším duelom na Floride však Wozniacka dvíha varovný prst. "Na náš posledný vzájomný súboj si už ani poriadne nepamätám, bolo to už dávno. Daniela hra teraz veľmi dobre a v uplynulom období dosiahla viacero úspešných výsledkov. Minulý mesiac vyhrala turnaj v Pattayi. Má nebezpečné údery, bude to ťažký zápas," povedala Wozniacka pre akreditované médiá po víťazstve nad Američankou Bethanie Mattekovou Sandsovou.

Hantuchová, ktorá si vo štvrtok v druhom kole poradila s ďalšou domácou hráčkou Melanie Oudinovou hladko 6:1, 6:3, sa vlani v Miami prvýkrát'v kariére prebojovala do osemfinále po triumfoch nad Švajčiarkou Patty Schnyderovou a Ruskou Naďou Petrovovou. V dueli o postup do štvrťfinále prehrala s bývalou svetovou jednotkou Američankou Venus Williamsovou až po trojsetovej bitke.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Wozniacka si myslí, že zápas s Hantuchovou bude ťažký