Weiss zostáva v Slovane, zmluvu predĺžili aj ďalší traja hráči

Hráči Slovana Bratislava zľava: Ibrahim Rabiu, Joeri de Kamps, Dávid Holman a Vladimír Weiss ml.
Hráči Slovana Bratislava zľava: Ibrahim Rabiu, Joeri de Kamps, Dávid Holman a Vladimír Weiss ml. (Autor: ŠK Slovan Bratislava/ twitter)
Sportnet, TASR|11. feb 2021 o 18:25

Kontrakty majú do leta 2023.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava predĺžil zmluvy so štyrmi dôležitými hráčmi.

Na klubovom webe oznámil, že do roku 2023 môže počítať s Dávidom Holmanom, Joerim de Kampsom, Ibrahimom Rabiuom a Vladimírom Weissom. Všetci mali doposiaľ platný kontrakt do leta tohto roka.

Kmotrík chce udržať kostru mužstva 

Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. uviedol, že pre klub je dôležité udržať kostru úspešného mužstva a preto si poistil služby dôležitých hráčov.

"Podpisom nových zmlúv s našimi dôležitými hráčmi deklarujeme naše ambície. Kostru mužstva sme dlhodobo skladali a ako klub sme nastavení tak, že sa snažíme udržať kvalitu, ktorá nám môže pomôcť pri dosahovaní našich cieľov.

Všetkým týmto hráčom sa v lete končila zmluva, no môžeme s nimi aj v najbližších rokoch počítať. Dôverujeme im a dôležité je, že sami sú motivovaní bojovať ďalej za Slovan. Veľmi sa teším, že budú naďalej pôsobiť v belasom drese a verím, že spoločne budeme úspešní," povedal pre klubový web. 

Weiss: V prvom rade treba vyhrať ligu 

Radosť z podpisu novej zmluvy mal aj Vladimír Weiss mladší. Ten prišiel do Slovana vo februári minulého roka, no pre zdravotné problémy si ligový debut odkrútil až 13. júna v zápase proti Ružomberku (1:0). 

Účastník majstrovstiev sveta i Európy koncom roka absolvoval operáciu a verí, že v ďalších sezónach ho podobné zdravotné patálie nepostihnú. 

"V prvom rade som veľmi rád, že budem hrávať za Slovan. Od začiatku roka som v plnom tréningu s mužstvom a cítim sa dobre. Môj cieľ bol od začiatku jasný – prísť a pomôcť Slovanu v lige i v Európe.

V prvom rade treba vyhrať ligu a potom myslieť na ďalšie ciele. Verím, že tento rok budeme spoločne úspešní,“ povedal Weiss pre klubový web. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Weiss zostáva v Slovane, zmluvu predĺžili aj ďalší traja hráči