VIDEO: Forster preplakala celý rozhovor. V komentároch dostala krásne odkazy

Viktória Forster.
Viktória Forster. (Autor: www.atletika.sk/Pavol Uhrin)
Michal Šášky|5. mar 2023 o 00:45

Slovenka Viktória Forster nezvládla halové majstrovstvách Európy v atletike.

ISTANBUL, BRATISLAVA. Patrí medzi najväčšie nádeje a talenty slovenskej atletiky. Viktória Forster má ale za sebou neúspešné halové majstrovstvá Európy v tureckom Istanbule.

Po neúspešných rozbehoch v piatok na 60 metrov nepostúpila ani v sobotu do semifinále na 60 metrov prekážok.

Slovenka si stanovila vysoké ciele, no na postupové 16. miesto stratila jednu desatinu, celkovo bol jej čas až 26. najlepší.

Po pretekoch bola očividne sklamaná a neubránila sa slzám. Napriek tomu však neodmietla nejednu žiadosť o rozhovor. Celé interview pre Slovenský atletický zväz však preplakala.

VIDEO: Viktória Forster po halových ME v atletike 2023

„Stále je vo mne sklamanie. Myslím si, že som mala na lepší čias. Bohužiaľ, vyšlo to tak, ako to vyšlo a skúsim sa s tým vysporiadať,“ vravela Forster.

„Mrzí ma to, že ten postup včera aj dnes bol bol v mojich silách. Očividne mi Istanbul nepraje. Asi sa nebudem tešiť. Je to šport, raz som hore a raz dole, chvíľu to bude mrzieť,“ dodala.

„Išla som sem s iným cieľom, ktorý sa mi nepodarilo splniť,“ zadržiavala slzy slovenská reprezentantka.

Emotívne video sa šírilo sociálnymi sieťami. Na konci dňa malo už 27-tisíc prehratí, desiatky zdieľaní, stovky komentárov a vyše tisíc reakcií.

U našich športovcov veľmi málo vídaná sebareflexia, na tak mladú športovkyňu obdivuhodné! Žiadne výhovorky, len realita. Hlavu hore, ide sa ďalej!“ napísal v komentári Ondrej.

„Je mi sympatické na mladej atlétke, že ju mrzí nedosiahnutie cieľa, ktorý si vytýčila. Je ctižiadostivá, chce víťaziť, a tak to má v športe fungovať. Pevne verím, že v budúcnosti to budú slzy šťastia a radosti z úspechu, veď predsa i jej meno ju k tomu predurčuje. Viki, hlavu hore, držíme palce, nech sa ti darí!“ pridala sa Alžbeta.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Atletika»VIDEO: Forster preplakala celý rozhovor. V komentároch dostala krásne odkazy