Je ako malý chlapec, ktorý kričí o pozornosť, reaguje Martin Buday na výzvu Vémolu

Martin Buday (vľavo) v súboji s Lysoniewskim.
Martin Buday (vľavo) v súboji s Lysoniewskim. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|9. mar 2021 o 13:15

Karlos "Terminátor" Vémola by sa kvôli zápasu s Martinom Budayom rád vrátil do ťažkej váhy.

TRNAVA. Martin Buday (7-1) odpovedá na výzvu Karlosa Vémolu (30-6), ktorý sa nechal počuť, že ich vzájomné kvality sú úplne niekde inde.

Český bojovník apeloval na Slováka bojujúceho v ťažkej váhe, nech sa vyjadrí a príjme zápas.

„Zabúda, že som veľmi silná stredná váha (do 84 kg). Silovo určite nie je lepší než ja, môžeme ísť pokojne do posilňovne a porovnať si bench, drep a mŕtvy ťah. V zápase by som sa ho snažil poraziť rýchlosťou a šikovnosťou. Keď si je istý, že by som v ťažkej váhe prišiel k úrazu, prečo sa s tímom bránia nášmu zápasu?

Keby ma vyzval niekto z pérovej váhy (do 66 kg), dám mu v klietke jednu facku a vezmem ľahko zarobené peniaze. Nech sa Buday vyjadrí a prijme zápas. Podľa mňa však veľmi dobre vie, že naše kvality sú úplne inde,” uvádza Vémola pre portál Šport.sk.

Zástupca trnavského klubu SFG sa však nedal a "Terminátorovi" poslal jasnú odpoveď.

„Keď teda nemám kvalitu, prečo so mnou chce zápasiť, keď on zápasí len s najlepšími? Celý sa v tom nejako zamotáva. Ja sa mu len smejem. Je ako malý chlapec, ktorý kričí o pozornosť. Pre mňa je ten zápas nezaujímavý. Potrebujem porážať ťažké váhy, ktoré ma posunú ďalej a nie strácať čas so strednou váhou. Chce sa radšej porovnávať v posilňovni, pretože v klietke by tvrdo narazil,“ reagoval Martin Buday pre MMA Shorties.

Aj keď momentálne Vémola pôsobí v strednej váhe, kde bude už 27. marca obhajovať titul proti Milanovi Ďatelinkovi, ťažká váha mu vôbec nie je cudzia. Odbojoval v nej prvých osem duelov kariéry, a až v UFC, po prehre s Jonom Madsenom, prešiel najprv do poloťažkej, neskôr do strednej váhy.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Je ako malý chlapec, ktorý kričí o pozornosť, reaguje Martin Buday na výzvu Vémolu