Ide to aj slušne. Matúš Juráček vyzval Jozefa Wittnera a dočkal sa aj odpovede

Matúš Juráček a Jozef Wittner.
Matúš Juráček a Jozef Wittner. (Autor: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|8. mar 2021 o 18:45

Bojovníci weltrovej váhy si vymenili slová o prípadnom spoločnom súboji.

PRAHA. Nie vždy si bojovníci adresujú výzvu slušnou formou a mnohokrát príde na rad tzv. „Trash-talk“, kedy sa častujú urážkami a snažia sa na prípadný vzájomný stret pritiahnuť čo najviac pozornosti.

To však nie je prípad Matúša Juráčka, ktorý pohotovou výzvou na súboj zareagoval na príspevok organizácie Oktagon MMA. Tá totiž na sociálnych sieťach zdieľala fotku Jozefa Wittnera s popisom „Sila z východu.“

„Čau, tu je zase sila zo západu, tak čo, zablbneme si, Jožko?“ opýtal sa český bojovník v komentároch.

Odpoveď zo strany Slováka na seba nenechala dlho čakať. „Čau, momentálne som out po operácii, takže pre mňa to je neaktuálne. Môžeš si zatiaľ strihnúť pár zápasov a ak uspeješ, tak si zablbneme, s radosťou,“ reagoval Wittner na Juráčkové slová.

„Jaj, tak to ma mrzí, prajem skoré uzdravenie, nech si čo najskôr fit,“ odvetil rodák z Prahy.

Jozef Wittner (13-2) v novembri porazil Roba Pukača (14-7-1) v 3. kole technickým knokautom, no momentálne pauzuje po apendektómii.

Matúš Juráček (7-2) má na konte štvorzápasovú víťaznú šnúru, z toho posledné dva duely absolvoval v organizácii Oktagon MMA, kde zdolal Jana Širokého a Gábora Borárosa.

Či dôjde v budúcnosti na stret týchto dvoch bojovníkov, záleží od promotérov Oktagonu, kde obaja pôsobia. Rozhodne by sa však bolo na čo pozerať. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ide to aj slušne. Matúš Juráček vyzval Jozefa Wittnera a dočkal sa aj odpovede