Tréner Queens Park Rangers nevylúčil príchod Beckhama

David Beckham
David Beckham (Autor: TASR)
SITA|7. sep 2011 o 15:09

Do Queens Park Rangers po zmene majiteľa prichádzajú nové posily, nie je vylúčené ani angažovanie Davida Beckhama.

Tridsaťšesťročného Beckhama spájajú s viacerými anglickými klubmi.

KUALA LUMPUR. Anglický prvoligový futbalový klub Queens Park Rangers síce v utorok poprel špekulácie, že sa zaujíma o stredopoliara Los Angeles Galaxy Davida Beckhama, ale jeho tréner Neil Warnock príchod hviezdy o deň neskôr nevylúčil.

Beckhamovi sa na jeseň skončí za Atlantikom zmluva a chcel by sa vrátiť do vlasti. Po zmene vlastníckych pomerov v klube sa stal novým majoritným akcionárom QPR malajzijský biznisman Tony Fernandes.

"Ešte pred troma týždňami som ani nesníval o tom, že by za nás mohol hrať Joey Barton. Šéf klubu Fernandes razí teóriu, že na čo kupovať priemer, keď môžeme získať špičku. Myslím si, že je všetko možné," povedal Warnock v rozhovore pre malajzijské médiá.

Fernandes, ktorý je majiteľom rýchlorastúcich aerolínii AirAsia, v utorok na sociálnej sieti Twitter napísal: "Myslím si, že by bolo skvelé, ak by sme získali niekoho ako David Beckham. Vždy som o ňom rozmýšľal. Uvidíme, čo sa môže stať."

Tridsaťšesťročného Beckhama spájajú s viacerými anglickými klubmi. Queens Park Rangers po svojom návrate medzi elitu vyhral jeden a prehral dva zápasy, do tímu v ostatnom čase pribudli francúzsky obranca Armand Traore, ďalší defenzívny hráč Luke Young i stredopoliar Joey Barton.

"Myslím si, že Tony pochopil, že potrebujeme do kádra dobrých hráčov. Dokázal nám kúpiť každého, ktorého potrebujeme. Bolo to náročné, ale teraz máme šancu na dobrú pozíciu v Premier League a môžeme klub posunúť vyššie," doplnil Warnock.

Nachádzate sa tu:
Domov