Trenčín si zahrá s Ajaxom Amsterdam

(Autor: SITA/AP)
SITA|4. okt 2012 o 11:50

Zápas sa odohrá 16. októbra pravdepodobne v mládežníckom komplexe De Toekomst.

TRENČÍN. Futbalisti corgoňligového klubu AS Trenčín odohrajú v Holandsku stretnutie s účastníkom Ligy majstrov Ajaxom Amsterdam. Informuje o tom oficiálna stránka Trenčanov.

Zverenci trénera Adriána Guľu sa už v minulosti stretli so štvornásobným šampiónom Ligy majstrov (resp. predchodcu Európskeho pohára majstrov). Na minuloročnom turnaji Copa Amsterdam podľahli najslávnejšiemu holandskému tímu 0:3.

Ako informuje astrencin.sk, 16-členný káder bez reprezentantov z "dvadsaťjednotky" a "devätnástky", ale aj s Františkom Kubíkom a Fanendom Adim, odletí do Amsterdamu v pondelok 15. októbra večer z Budapešti.

Stretnutie sa odohrá o deň neskôr o 11.00 h pravdepodobne v mládežníckom komplexe De Toekomst. Návrat mužstva je naplánovaný na stredu 17. októbra.

"Už dlhodobejšie sa snažíme o vzájomnú spoluprácu. Tento zápas by nás mal ešte viac spojiť. Prijali sme ich pozvanie a podľa najnovších správ z tábora Ajaxu by mali hrať všetci hráči okrem tých, čo si plnia reprezentačné povinnosti," povedal pre portál AS Trenčín generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

"Bude to veľká škola pre našich mladých chlapcov. Tešíme sa, že si zmeriame sily so súperom takého rangu a posnažíme sa spraviť dobré meno trenčianskemu i slovenskému futbalu," dodal Rybníček.

Kouč Guľa si príležitosť zmerať si tri dni po ligovom dueli v Nitre sily so špičkovým európskym klubom a účastníkom Ligy majstrov pochvaľuje: "Som šťastný, že ako tréner corgoňligového klubu môžem absolvovať takýto zápas. Môžeme si vyskúšať ako zvládneme kombináciu stretnutí sobota - utorok, spojenú s cestovaním. Taktiež to, ako sa dokážeme pripraviť na súboj proti Nitre a nemyslieť na to, čo je za kopcom."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trenčín si zahrá s Ajaxom Amsterdam