Tím je predposledný. Hipp ako asistent v Jihlave skončil

(Autor: Facebook)
SITA|2. jan 2017 o 14:33

Slovenský tréner bol od siedmeho kola asistentom Michala Bílka.

JIHLAVA. Michal Hipp už nefiguruje v realizačnom tíme českého futbalového klubu najvyššej súťaže FC Vysočina Jihlava, kde bol na začiatku sezóny 2016/2017 v pozícii hlavného kouča a od 7. kola pôsobil ako asistent trénera Michala Bílka.

"Rozišli sme sa po vzájomnej dohode, viac to nechcem komentovať," povedal pre web iSport.cz bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie.

Na Vysočine ho v pozícii Bílkovej pravej ruky nahradí doterajší tréner jihlavskej juniorky Jan Kameník.

Udržal tím v súťaži

Michal Hipp sa stal trénerom FC Vysočina Jihlava v januári 2016 a ešte v uplynulej sezóne splnil hlavný cieľ - udržať klub medzi českou elitou.

Jihlava napokon v šestnásťčlennej Synot lige obsadila jedenástu priečku a v tabuľke bola štyri body od zostupových pozícií.

Päťdesiattriročný bývalý československý i slovenský reprezentant je v trénerskej práci známy aj z účinkovania pri slovenskej reprezentácii, kde bol asistentom Vladimíra Weissa i jedným z dvojice hlavných trénerov po boku Stanislava Grigu.

Beseda fanúšikom s trénerom Michalom Hippom pred štartom sezóny 2016/2017.

Sú na predposlednom mieste

FC Vysočina Jihlava figuruje po jesennej časti najvyššej českej súťaže na predposlednom pätnástom mieste. V šestnástich kolách získala trinásť bodov (bilancia: 2 - 7 - 7, skóre 11:23). V kádri cez zimu nenastali výraznejšie zmeny.

"Všetci dôležití hráči zostanú v klube," ubezpečil riaditeľ klubu Zdeněk Tulis.

Platí to aj v prípade slovenského stredopoliara Jozefa Urblíka, o ktorého prejavila záujem Mladá Boleslav.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Tím je predposledný. Hipp ako asistent v Jihlave skončil