Manželku podviedol so 121 ženami. O legende natočia dokument

Tiger Woods.
Tiger Woods. (Autor: TASR/AP)
SITA|13. jún 2020 o 15:15

Bol som závislý od sexu, priznal.

BRATISLAVA. Po úspešnom dokumente The Last Dance mapujúcom dosiaľ skryté oblasti života a kariéry basketbalistu Michaela Jordana chystá televízna spoločnosť ESPN seriál o ďalšom výnimočnom americkom športovcovi - golfistovi Tigerovi Woodsovi.

Dokumentárna séria ponúkne všetko o 44-ročnom rodákovi z Kalifornie - a to doslova. Woods predstaví svoje detstvo, obdobie dospievania, úspechy v športe aj nie najšťastnejší súkromný život.

Servírky, hostesky, prostitútky

Woodsov životný príbeh mimo zelených greenov je zväčša plný poburujúcich informácií. Tie v minulosti mnohokrát súviseli s jeho milostnými avantúrami.

"Vôbec som nevedel, že som závislý na sexe," povedal Woods v jednom z prvých rozhovorov po tom, ako vyšlo najavo, že manželku podviedol dovedna so 121 ženami.

V dokumente má byť taktiež vykreslené, ako si golfista vyberal medzi servírkami, hosteskami, celebritami či prostitútkami.

"Nie som ideálny. Podvádzal som, a to je neprijateľné. Je mi to veľmi ľúto, draho som za to zaplatil," dodal Woods podľa webu sportowefakty.wp.pl.

Miliardár, ktorý takmer skrachoval

Woods sa stal prvým športovcom v histórii, ktorý zarobil miliardu dolárov. Po ňom sa to podarilo iba boxerovi Floydovi Mayweatherovi a futbalistovi Cristianovi Ronaldovi.

V roku 2009 však takmer skrachoval. Rozvod s manželkou Elin ho stál minimálne 100 miliónov dolárov.

Okrem finančných strát však utrpel aj jeho reklamný imidž a reputácia.

Keď v roku 2014 prvýkrát podstúpil operáciu chrbta, začala trpieť aj jeho psychika. Na Floride ho dokonca zatkli po tom, ako riadil vozidlo pod vplyvom nelegálnych látok.

Po prekonaní ťažkých časov sa však dokázal vrátiť do súťažného diania. Vlani po 11 rokoch vyhral v poradí 15. turnaj kategórie Major.

Spomenutý titul na turnaji Masters v Auguste v americkej Georgii bude obhajovať tento rok v dňoch 12. - 15. novembra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»Manželku podviedol so 121 ženami. O legende natočia dokument