Riskantný ťah sa Slovákom vyplatil a Hancko vyvrátil fámy (Sportnet podcast)

Radosť hráčov Slovenska v prípravnom zápase Slovensko - Nemecko v hokeji vo Zvolene.
Radosť hráčov Slovenska v prípravnom zápase Slovensko - Nemecko v hokeji vo Zvolene. (Autor: TASR)
Sportnet|9. feb 2024 o 07:15

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 9. februára, a presne v tento deň 124 rokmi sa uskutočnil prvý ročník tenisového turnaja Davis Cup.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slováci rozhodli v netradičnej situácii

Slovenská hokejová reprezentácia uspela nad Nemeckom aj vo štvrtkovom prípravnom stretnutí vo Zvolene. Po stredajšom triumfe 5:2 zvíťazilo mužstvo Craiga Ramsayho nad Nemcami 4:3 po predĺžení.

Rozhodujúci gól strelil Okuliar v netradičnej situácii. Pred začiatkom predĺženia zostal na striedačke brankár Hlavaj a Slováci hrali presilovku piatich proti trom. Tento riskantný ťah slovenskej striedačke vyšiel.

Viac k téme:

Hancko predĺžil zmluvu v Holandsku

Slovenský obranca Dávid Hancko predĺžil zmluvu s holandským klubom Feyenoord Rotterdam. Hancko sa klubu upísal do roku 2028.

Feyenoord o tom informoval na sociálnej sieti. V januári sa šírili fámy o jeho prestupe do niektorej zo špičkových európskych líg. Hovorilo sa aj o záujme Paríža St. Germain, kde mohol byť spolu s krajanom Milanom Škriniarom.

Takisto sa hovorilo aj o prestupe do Liverpool FC. „PSG a Liverpool sa zaujímajú o Dávida Hancka. Feyenoord žiada za obrancu 45 miliónov eur.

Rád by si ho udržal v januári a začal vyjednávať o predaji počas letného prestupové obdobia,“ napísal vtedy expert na futbalové prestupy na sociálnej sieti X.

Špecializovaný nemecký portál transfermarkt.com odhaduje hodnotu Hancka na 35 miliónov eur. Ak by Feyenoord dostal spomínanú čiastku, stal by sa najdrahším hráčom v histórii Slovenska.

Súčasný rekord drží Milan Škriniar, ktorý v roku 2017 prestúpil zo Sampdorie Janov do Interu Miláno za 34 miliónov eur.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Riskantný ťah sa Slovákom vyplatil a Hancko vyvrátil fámy (Sportnet podcast)