Hlavička a oslava s Mbappém. Škriniar skóroval na známom štadióne (Sportnet podcast)

Milan Škriniar v zápase proti AC Miláno.
Milan Škriniar v zápase proti AC Miláno. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|8. nov 2023 o 06:55

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda 8. november a v tento deň má 50 rokov František Kaberle. Bývalý český hokejový obranca päťkrát vyhral s reprezentáciou majstrovstvá sveta a s Carolinou Hurricanes získal Stanley Cup.

Štyridsiate narodeniny oslavuje bývalá chorvátska skokanka do výšky Blanka Vlašičová, dvojnásobná majsterka sveta a s osobným rekordom 208 centimetrov, druhá najlepšia skokanka všetkých čias.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Škriniar strelil prvý gól za Paríž St. Germain

Hlavička po rohovom kope a oslava s Kylianom Mbappém. Tak nejak vyzeral návrat Milana Škriniara na milánske San Siro.

Svoj premiérový gól v drese Paríž St. Germain strelil proti AC Miláno v 4. kole skupinovej fázy futbalovej Ligy majstrov.

Slovák poslal svoje mužstvo do vedenia proti najväčšiemu rivalovi jeho bývalého klubu už v deviatej minúte, ale domáci skóre otočili a zvíťazili 2:1. 

Keďže AC a Inter Miláno hrajú svoje domáce zápasy na San Sire, pre slovenského obrancu išlo o veľmi dobre známe prostredie.

Viac k téme:

Do Nemecka so štyrmi nováčikmi

Slovenskí hokejisti otvoria reprezentačnú sezónu na víkendovom Nemeckom pohári v Landshute. Čeliť budú Rakúsku, Dánsku a domácemu výberu.

Seniorsky národný dres si vôbec prvýkrát oblečú útočníci Matej Kašlík, Silvester Kusko a Andrej Kukuča a takisto obranca Marek Korenčík.

Poslední dvaja menovaní sa k tímu pridali neskôr po zdravotných problémoch ďalších hráčov z pôvodnej nominácie.

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Hlavička a oslava s Mbappém. Škriniar skóroval na známom štadióne (Sportnet podcast)