Nitra sa prezentovala gólmi, Michalovce trestnými minútami (Sportnet podcast)

Na striedačke tréner HK Nitra Antonín Stavjaňa v druhom zápase semifinále play off Tipos extraligy v hokeji HK Dukla Ingema Michalovce - HK Nitra
Na striedačke tréner HK Nitra Antonín Stavjaňa v druhom zápase semifinále play off Tipos extraligy v hokeji HK Dukla Ingema Michalovce - HK Nitra (Autor: TASR)
Sportnet|5. apr 2024 o 07:51

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 5. apríl a dnes svoje 49 narodenniny oslavuje tréner milánskeho Interu a bývalý taliansky futbalista, Simone Inzaghi.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Nitra si berie domov ďalšiu výhru

Hokejisti HK Nitra v druhom semifinálovom zápase play-off Tipos extraligy opäť prekvapili a zvíťazili na ľade Michaloviec vysoko 8:2.

Nitrania vykročili za druhým semifinálovým víťazstvom vydarenou prvou tretinou, v ktorej sa prezentovali najmä vysokou efektivitou. Už v 2. minúte využili presilovku, keď sa zblízka presadil Hrnka.

Okrem vysokého počtu inkasovaných gólov zbierali Michalovce aj vysoké množstvo trestných minút. Zápas pre vyššie tresty nedohrali Heard, Acolatse a Valach. Dokopy Michalovčania nazbierali až 93 trestných minút.

Ďaľšie stretnutie sa odohrá v nedeľu od 18:30 v Nitre.

Viac k témam:

Vingegaard po hromadnom páde so zlomeninami

Preteky Okolo Baskicka mali ponúknuť ojedinelý súboj troch veľkých favoritov na Tour de France v tejto sezóne.

Na pretekoch sa totiž trojica Jonas Vingegaard, Primož Roglič a Remco Evenepoel stretáva skôr ojedinele.

V štvrtej etape pretekov však približne 35 km pred cieľom prišlo k veľkému pádu. V pravotočivej zákrute sa viacero jazdcov na ceste šmyklo a spadli do priekopy.

Na zemi skončili všetci traja veľkí favoriti.

Roglič a Vingegaard dopadli tvrdo na zem v betónovej priekope, Evenepoel skončil v lese a spomedzi stromov vyšiel krvavý s podozrením na zlomeninu kľúčnej kosti.

Roglič sa pozviechal, no Vingegaard zostával dlho nehybne ležať na zemi.

Viac k témam:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Nitra sa prezentovala gólmi, Michalovce trestnými minútami (Sportnet podcast)