Pohárové zápasy v réžii Trnavy či Sparty. Hokejové play-off opäť prekvapuje (Sportnet podcast)

Kapitán Trnavy Martin Mikovič (vpravo) v súboji s hráčom Podbrezovej Reném Parajom.
Kapitán Trnavy Martin Mikovič (vpravo) v súboji s hráčom Podbrezovej Reném Parajom. (Autor: TASR)
Sportnet|4. apr 2024 o 09:15

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 4. apríla, a dnes oslavuje 29. narodeniny slovenský hokejový brankár Denis Godla, ktorý minulú sezónu odchytal v drese Slovana Bratislava.

V roku 2015 bol jednou z hlavných postáv národného tímu na MS do 20 rokov, kde Slovensko obsadilo tretie miesto.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Trnava uspela vďaka rýchlemu gólu

Futbalisti Spartaka Trnava zvíťazili v prvom zápase semifinále Slovnaft Cup-u nad FK Železiarne Podbrezová 1:0.

Domáci rozhodli o svojom triumfe už v piatej minúte, keď priamy kop Romana Procházku z ľavej strany nikto netečoval a lopta skončila až v bránke hostí.

Šance na zvýšenie skóre mali na trnavskej strane Zeljkovič, Azango, Procházka i Daniel, hostia nevyužili nájazd Kabonga.

Futbalisti Sparty Praha sa stali prvými finalistami Českého pohára. Líder najvyššej súťaže zvíťazil v stredajšom semifinálovom dueli 2:0 na ihrisku druholigovej Opavy . Z postupu sa tešil aj slovenský krídelník Lukáš Haraslín.

Viac k témam:

Gól Hudáčka Třincu nestačil

Hokejisti HK Nitra triumfovali v prvom semifinálovom zápase play off Tipos extraligy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce 3:2.

Ich víťazný gól strelil v 55. minúte útočník Filip Bajtek. V sérii hranej na štyri víťazné zápasy sa ujali vedenia 1:0, druhý duel je na programe dnes opäť v Michalovciach.

Hokejisti Sparty Praha uspeli aj v druhom súboji semifinálovej série play-off českej extraligy. V stredu zdolali doma Třinec 3:2 po predĺžení a vedú už 2:0 na zápasy. Hosťom nestačil ani gól slovenského útočníka Libora Hudáčka.

Viac k témam:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Pohárové zápasy v réžii Trnavy či Sparty. Hokejové play-off opäť prekvapuje (Sportnet podcast)