Demitra smeruje do siene slávy, oživí sa myšlienka futbalovej Superligy? (Sportnet podcast)

Pavol Demitra.
Pavol Demitra. (Autor: TASR)
Sportnet|25. okt 2023 o 07:00

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas utorka udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 25. október a v tento deň pred troma rokmi prekonal britský pretekár formuly 1 Lewis Hamilton na Veľkej cene Portugalska legendárneho Michaela Schumachera v počte výhier v kráľovnej motošportu. Zaknihoval vtedy svoje 92. víťazstvo.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas pondelka v športovom svete stalo.

Bude Superliga existovať?

Pamätáte si futbalovú Superligu? To mala byť tá súťaž, ktorá nás mala pripraviť o čaro ligového futbal. Doteraz si pamätám to zobúdzanie s hrôzostrašným pocitom, že by to mohla byť realita. Naštastie sa tak nestalo. Pozor, stále je ale šanca, že vznikne.

Zakladatelia sa vlani v októbri obrátili so sťažnosťou proti UEFA na Európsky súdny dvor. Záväzný rozsudok v prípade Superligy bude známy 21. decembra. Veľká komora Súdneho dvora Európskej únie v ten deň ráno rozhodne o tom, či UEFA a FIFA konali zákonne pri blokovaní vytvorenia súťaže v apríli 2021.

Viac k téme:

Demitra smeruje do siene slávy

Zosnulý slovenský hokejový útočník Pavol Demitra bude v januári uvedený do siene slávy klubu St. Louis Blues. Ešte skôr, než sa táto správa dostala na verejnosť, o tom organizácia upovedomila jeho manželku Máriu. Spojil sa s ňou legendárny forvard Keith Tkachuk.

"Nedávno sme začali projekt s uvádzaním ľudí do siene slávy St. Louis Blues a práve mi zavolali, že tam budem tiež. Ale nikdy by som to nedokázal bez Pavla. A mám ešte lepšie správy. Do siene slávy ma uvedú spoločne s Pavlom. Som veľmi nadšený z toho, že tam budem mať svoje miesto, no som ešte viac nadšený z toho dôvodu, že ma tam uvedú spolu s ním.”

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Demitra smeruje do siene slávy, oživí sa myšlienka futbalovej Superligy? (Sportnet podcast)