Benzema sa opäť vyfarbil, podporuje Hamas. Slafkovský burcuje Mešára (podcast Sportnet)

Karim Benzema pri podpise novej zmluve v saudskoarabskom Al Ittihad.
Karim Benzema pri podpise novej zmluve v saudskoarabskom Al Ittihad. (Autor: Twitter/Al Ittihad)
Sportnet|24. okt 2023 o 00:25

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas pondelka udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 24. október a v tento deň oslavuje svoje 38. narodeniny bývalý anglický futbalista Wayne Rooney.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas pondelka v športovom svete stalo.

Benzema sa opäť vyfarbil

Posledný víťaz ocenenia Zlatá lopta Karim Benzema čelí ďalším problémom. Kedysi odmietal spievať francúzsku hymnu, čelil obvineniu za pohlavný styk so 16-ročnou prostitútkou a V roku 2015 ho vyradili z národného tímu, pretože vydieral kolegu Mathieua Valbuenu kvôli nahrávke so sexuálnym obsahom.

Tentokrát robí propagandu pre Hamas, ako povedal francúzsky minister vnútra Gérald Darmanin, ktorý ho pre jeho slová spája s islamským hnutím. Benzema je praktizujúci moslim. Nikdy sa tým netajil. Francúzi ho teraz radia k radikálom, ktorí napríklad schvaľujú nedávnu brutálnu vraždu učiteľa v Arrase zradikalizovaným študentom.

Viac k téme:

Slafkovský burcuje Mešára

Montreal Canadiens v posledných dňoch rozhodol, že bude pre Filipa Mešára najlepšie, ak strávi ešte jeden ročník v juniorskej OHL v drese Kitcheneru Rangers. 

"Potrebuje hrať. Aby nabral sebavedomie, potrebuje najprv pozbierať skúsenosti. Už teraz je skvelý hráč, no musí sa nájsť medzi profesionálmi,” povedal Slafkovský o slovenskom kolegovi.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Benzema sa opäť vyfarbil, podporuje Hamas. Slafkovský burcuje Mešára (podcast Sportnet)