Slovanu sa nepodarilo to, čo Sparte. Chceli sme aspoň remízu, hodnotil Weiss (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st. v odvete play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) vo futbale ŠK Slovan Bratislava - Sturm Graz.
Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st. v odvete play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) vo futbale ŠK Slovan Bratislava - Sturm Graz. (Autor: TASR)
Sportnet|23. feb 2024 o 07:37

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 23. február, a v tento deň pred 5 rokmi strelil argentínsky futbalista Lionel Messi svoj 50. hetrik v kariére.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa vo štvrtok v športovom svete stalo.

Slovan vypadol v EKL

Futbalisti Slovana Bratislava vypadli v play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL). Vo štvrtkovom odvetnom zápase o osemfinále prehrali so Sturmom Graz 0:1.

V úvodnom stretnutí na pôde rakúskeho súpera utrpeli prehru 1:4. Celkové skóre dvojzápasu bolo teda 1:5 v neprospech slovana.

Slovan teda v európskych súťažiach končí.

Viac k téme

Sparta s domácou senzáciou

Vo štvrtok večer sa tiež odohrali druhé zápasy baráží o osemfinále európskej ligy.

Futbalisti AC Sparta Praha postúpili cez turecký Galatasaray Istanbul. V odvete play-off vyhrali doma 4:1, čo im po prehre v Turecku stačilo na postup s celkovým skóre 6:4.

Výraznou mierou sa o úspech českého tímu postaral slovenský reprezentant Lukáš Haraslín. V 68. minúte videl červenú kartu hosťujúci Kaan Ayhan práve po faule na Slováka.

Početnú výhodu Sparta využila až na strelenie troch gólov a práve ten na 3:1, ktorý rozhodol o postupe, strelil v 80. minúte Haraslín.

Viac k téme

Nová hala nepokrstená víťazstvom

Basketbalisti Slovenska odštartovali kvalifikáciu majstrovstiev Európy 2025 domácou prehrou 60:75 s Belgickom.

Stretnutie prilákalo do zrekonštruovaného Národného basketbalového centra v Bratislave najvyššiu basketbalovú návštevu za uplynulé roky. Pri domácom vstupe reprezentácie bolo prítomných približne 3000 divákov.

Tréner Naglič zápas zhodnotil ako veľmi náročný a fyzický. Jeho zverenci podľa neho mali veľký probém nájsť voľné pozície na strely kvôli belgickej fyzickej obrane. Je ale rád, že slovenský výber mohol vidieť top level basketbalu a odohrať podobné stretnutie.

Viac k téme

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovanu sa nepodarilo to, čo Sparte. Chceli sme aspoň remízu, hodnotil Weiss (Sportnet podcast)