Čechov škandál nepotopil. EURO si ale zahrajú bez Šilhavého (podcast Sportnet)

Futbalisti Česka pred zápasom s Moldavskom.
Futbalisti Česka pred zápasom s Moldavskom. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|21. nov 2023 o 07:10

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok 21. november a v tento deň pred 23 rokmi nás navždy opustil legendárny československý atlét Emil Zátopek.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Čechov škandál nezlomil, no Šilhavý končí

Jediné o čom sa posledné dva dni v Česku rozprávalo, bola bujará noc troch futbalových reprezentantov v olomouckom nočnom klube. Ani to však neodradilo ostatných, aby v zápase o postup zdolali Moldavsko, vďaka čomu sa ďalší rok predstavia na majstrovstvách Európy vo futbale.

Tréner tímu Jaroslav Šilhavý po zápase priznal, že na lavičke končí, čo znamená, že tím na európsky šampionát dostal, no s tímom si na ňom nezahrá. Jeho slová si môžete vypočuť v podcaste.

Viac k téme:

Halák v Caroline nepochodil

Jaroslav Halák si nevybojoval zmluvu v Caroline Hurricanes. Klub ho prepustil zo skúšky. S tímom trénoval dva týždne. Podľa vyjadrení trénera na ľade vyzeral dobre. Rozhodnutie bolo obojstranné. Podľa kouča bol Halák ku koncu skúšky a prepusteniu naklonený.

Stále to ale neznamená, že si v tomto ročníku v NHL nezachytá. Slovenský brankár nechytal v NHL od 14. apríla. Minulú sezónu strávil v New Yorku Rangers. Odchytal tam 25 zápasov s 90,3-percentnou úspešnosťou zákrokov.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Čechov škandál nepotopil. EURO si ale zahrajú bez Šilhavého (podcast Sportnet)