Optimista Oremus: Prišli sme zachrániť sezónu Slovana (Sportnet podcast)

Peter Oremus, hlavný tréner HC Slovan Bratislava.
Peter Oremus, hlavný tréner HC Slovan Bratislava. (Autor: TASR - Ján Krošlák)
Sportnet|19. dec 2023 o 07:05

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 19. december, a v tento deň pred 106 rokmi sa odohral vôbec prvý zápas v NHL, v ktorom Montreal zdolal Ottawu 7-4.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan vyzve rakúsky tím

Futbalisti Slovana Bratislava sa v úvode jarnej vyraďovacej fázy Európskej konferenčnej ligy stretnú s rakúskym tímom Sturm Graz.

Slovenský majster sa vyhol viacerým náročným súperom, ale aj starým-známym. Čaká ho geograficky najbližší protivník zo susednej krajiny. Slovanisti odohrajú prvý zápas vo štvrtok 15. februára na ihrisku súpera a odvetu vo štvrtok 22. februára na domácom štadióne.

Trénerovi “Belasích” Vladimírovi Weissovi staršiemu sa želanie nesplnilo, no pripomenul kvalitu súpera, jeho slová nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Oremus verí, že obráti sezónu k lepšiemu

Novým trénerom HC Slovan Bratislava sa stal Peter Oremus, ktorý donedávna viedol HKM Zvolen. Spod Pustého hradu prichádza aj s asistentom Andrejom Kmečom. V pondelok ráno už absolvovali aj prvý tréning s tímom. Kouč Oremus bol na prvej tlačovke riadny optimista, jeho slová nájdete v podcaste.

Najnovšie však má k dispozícii aj novú posilu. Slovan sa dohodol na zmluve do konca sezóny s 36-ročným švédskym obrancom Jonasom Ahnelövom, ktorý je 79-násobným reprezentantom Švédska, štartoval na dvoch majstrovstvách sveta (2014, 2015), z ktorých má jednu bronzovú medailu. Za Švédsko hral aj na olympijskom turnaji 2018 v Pjongčangu.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Optimista Oremus: Prišli sme zachrániť sezónu Slovana (Sportnet podcast)