Weiss st.: Bude to boj, musíme byť mentálne pripravení. Vavro sníva o Premier League (Sportnet podcast)

Vladimír Weiss st.
Vladimír Weiss st. (Autor: TASR)
Sportnet|17. júl 2024 o 10:00

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 17. júl a svoje 19 narodeniny dnes oslavuje kanadský hokejista a hráč Chicaga Blackhawks, Connor Bedard.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan čaká odveta

ŠK Slovan Bratislava dnes v odvete prvého predkola Ligy majstrov nastúpi na ihrisku FC Struga o 17 hodine. Prvý zápas vyhral slovenský majster 4:2.

Tréner Slovana Vladimír Weiss st. pred zápasom uviedol, že verí, že pristúpia k zápasu tak, aby ho výsledkovo zvládli.

Fanúšikovia Slovana svoj tím nepodporia, sektor pre hostí bude zatvorený. Slovenský majster pyká za správanie fanúšikov v zápase na pôde Sturm Graz.

Viac k téme:

Southgate odstúpil

Gareth Southgate nebude pokračovať na lavičke anglickej futbalovej reprezentácie.

V utorok oznámil, že opúšťa svoju rolu hlavného trénera Anglicka po tom, čo vo finále EURO 2024 prehrali so Španielskom, čo je ich druhá prehra za sebou vo finále kontinentálneho turnaja.

VIac k téme:

Pavelski ukončil kariéru

Americký hokejový útočník Joe Pavelski ukončil hráčsku kariéru. Počas 18 sezón v NHL sa stal jedným z najproduktívnejších amerických hráčov v histórii súťaže, no v zbierke úspechov mu chýba Stanleyho pohár. V profilige strávil celkovo 18 sezón vo farbách San Jose Sharks a Dallas Stars.

Pavelski oslávil 11. júla 40. narodeniny. Uviedol, že hoci ešte nechce hovoriť o retiremente, teda odchode do dôchodku, už nemá v pláne ďalej hrať.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Weiss st.: Bude to boj, musíme byť mentálne pripravení. Vavro sníva o Premier League (Sportnet podcast)