Poprad ničí súperov, Molčan má nového trénera a Nadal sa ešte nevráti (Sportnet podcast)

Útočník Slovana Liam Pecararo  strieľa gól brankárovi Marcelovi Melicherčíkovi.
Útočník Slovana Liam Pecararo strieľa gól brankárovi Marcelovi Melicherčíkovi. (Autor: TASR)
Sportnet|15. feb 2024 o 01:08

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok 15. február a pred 6 rokmi získala slovenská reprezentantka v biatlone Anastasia Kuzminová na zimných olympijských hrách v Pjongčangu striebornú medailu v pretekoch s hromadným štartom na 15 kilometrov.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Poprad ničí súperov, kríza Spišskej trvá

Suverénny Poprad ničí svojich súperov v Tipos Extralige. Vyhral už deviaty zápas v rade a to proti Banskej Bystrici. Výhrou 6:1 zvýšili náskok na čele tabuľky na 6 bodov.

Naopak, Spišská Nová Ves, ktorá ešte donedávna viedli extraligovú tabuľku, momentálne prežíva veľkú výsledkovú krízu. Tú nezlomila ani v hlavnom meste. Bratislavskému Slovanu podľahla 1:2, a utrpela už siedmu ligovú prehru po sebe.

O oba góly domáceho tímu sa postaral americký útočník Liam Pecararo, ktorý v prvej aj druhej tretine uspel v súboji zoči-voči brankárovi Melicherčíkovi. 

Viac k téme

Molčan má nového trénera

Bývalý slovenský tenista Lukáš Lacko sa stal novým trénerom 26-ročného Alexa Molčana. Informoval o tom Slovenský tenisový zväz.

Víťaz ankety Tenista roka 2010 a 2013 ukončil po sezóne 2022 profesionálnu kariéru, dôvodom boli pretrvávajúce zdravotné problémy.

V sezóne 2024 bude Lacko trénovať najlepšieho slovenského singlistu.

Molčanovi aktuálne patrí vo svetovom rebríčku 122. miesto, pričom vo svojej kariére bol už aj oveľa vyššie. Jeho maximom je 38. priečka z mája 2022.

Po štyroch mesiacoch má rodák z Prešova nového trénera, s ktorým sa bude snažiť získať premiérový titul a poskočiť v rebríčku opäť vyššie.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Poprad ničí súperov, Molčan má nového trénera a Nadal sa ešte nevráti (Sportnet podcast)