Prekvapená Vlhová rozdrvila konkurenciu. Lyžovanie si užívam, tvrdí (Sportnet podcast)

Petra Vlhová vyhrala slalom v Levi, na pódiu ju doplnili Lena Dürrová (vľavo) a Katharina Liensbergerová.
Petra Vlhová vyhrala slalom v Levi, na pódiu ju doplnili Lena Dürrová (vľavo) a Katharina Liensbergerová. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|13. nov 2023 o 07:15

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 13. november a v tento deň pred 35 rokmi získal svoj prvý titul majstra sveta formuly 1 Ayrton Senna a presne 29 rokmi si vybojoval takisto svoj prvý titul Michael Schumacher.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan si upevnil líderskú pozíciu

Cez víkend sa odohralo 14. kolo futbalovej Niké ligy. Slovan navýšil svoj náskok na čele tabuľky  na šesť bodov po tom, čo zdolal Skalicu najtesnejším rozdielom 1:0, a to dohrával zápas v desiatich.

Pomohlo mu, že druhá Žilina len remizovala s Trenčínom 0:0. Práve Trenčania sa v tabuľke prepadli na piate miesto, keďže už štvrtá Podbrezová zdolala Zlaté Moravce 2:0 a tretia Trnava vyhrala nad Košicami rovnako 2:0. Čo na to tréneri Michal Gašparík a Ján Kozák mladší? Nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Vlhová dodržala sľub

Petra Vlhová absolvovala počas víkendu dva slalomové preteky vo fínskom Levi. V sobotňajších pretekoch dominantne triumfovala, keď vyhrala obe kolá a mala tak celkový náskok 1,41 sekundy. Šiesteho soba, ktorý pribudne k jej stádu, pomenovala po mame - Zuzana, tak, ako to kedysi sľúbila.

V nedeľnajšom slalome opäť viedla s komfortným náskokom, ale v tom druhom spravila chybu. Dostala tzv. špicar a nedokončila preteky, ktoré mala skvele rozbehnuté.

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Prekvapená Vlhová rozdrvila konkurenciu. Lyžovanie si užívam, tvrdí (Sportnet podcast)