Slafkovského vydarený víkend. Weiss rozprával o neporaziteľnom Slovane (Sportnet podcast)

Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi.
Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|12. feb 2024 o 07:20

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok, 12. február, a v tento deň pred šiestimi rokmi získala Anastasia Kuzminová na ZOH v Pjongčangu striebornú medailu v biatlone v stíhacích pretekoch.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan nezaváhal, Trnava sa trápila

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili úspešne do jarnej časti Niké ligy. V piatkovom 19. kole zvíťazili na ihrisku druhej Žiliny hladko 4:0 a zvýšili náskok na čele tabuľky pred "šošonmi" na 10 bodov.

Zverenci Vladimíra Weissa staršieho natiahli šnúru bez prehry v lige na 14 zápasov a pod Dubňom boli lepším mužstvom. Kouč “belasích” po dueli sebavedomo vyhlásil, že Slovan v takejto podobe nemá v lige súpera. Jeho reakciu nájdete v podcaste.

Z prehry Žiliny mohla ťažiť Trnava, ktorá by v prípade výhry v Ružomberku išla na druhé miesto v tabuľke. Nakoniec to dopadlo naopak a na Liptove sa nedokázala strelecky presadiť, jediný gól Ružomberka v zápase strelil Samuel Lavrinčík.

Reakciu trénerov Michala Gašparíka a Ondřeja Smetanu nájdete v podcaste. V ďalších zápasoch sa podarilo Dunajskej Strede zdolať Skalicu 1:0, Podbrezovej Michalovce 1:0, Banská Bystrica uspela na pôde Zlatých Moraviec 2:0 a Trenčín spravil rýchly proces s Košicami výsledkom 4:1.

Viac k téme

Slafkovského skvelý víkend

Juraj Slafkovský strelil ďalší gól v NHL. Vo sobotňajšom večernom zápase na ľade Montrealu znižoval na 2:3 proti Dallasu Stars.

Slafkovský využil voľný priestor po pravej ruke brankára Jakea Oettingera, po prihrávke od Nicka Suzukiho s pukom neváhal a vystrelil. Slafkovský bol takmer na úrovni bránkovej čiary a puk preletel poza chrbáta brankára Dallasu.

V nedeľňajšom zápase zasa asistoval na gól Suzukiho, vďaka čomu bodoval už v piatom zápase v rade. Slafkovský má po víkende na konte desať gólov v tejto sezóne, ku nim pridal 14 asistencií a v 51 dueloch má na konte 24 bodov.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slafkovského vydarený víkend. Weiss rozprával o neporaziteľnom Slovane (Sportnet podcast)