Získa Vlhová ďalšieho soba a dodrží slovo? Tréner Calzona nepočíta s dvojicou z Malorky (podcast Sportnet)

Petra Vlhová v Levi.
Petra Vlhová v Levi. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|10. nov 2023 o 07:00

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 10. november a v tento deň pred 89 rokmi bol nariadený prvý samostatný nájazd v zápase NHL medzi Montrealom a Torontom.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan a Trnava vybojovali bod

Futbalisti Spartaka Trnava remizovali vo štvrtkovom zápase Európskej konferenčnej ligy na pôde FC Nordsjaelland 1:1.

Úradujúci víťaz Slovenského pohára tak stratil šancu na postup do vyraďovacej fázy a s jedným bodom figuruje na dne tabuľky H-skupiny.

Aj hráči Slovana Bratislava remizovali s Lille 1:1. V tabuľke A-skupiny sa nachádzajú na 2. mieste, pričom na prvý Lille strácajú len jeden bod.

Viac k téme:

Sob s menom Zuzana? Čoskoro možno realita

Po úspešnom otvorení sezóny v rakúskom stredisku Sölden sa tím Petry Vlhovej presunul na sever Európy. Vo fínskom Levi sú na programe dva slalomy.

Za polárnym kruhom trénovala slovenská lyžiarka necelé dva týždne. V Levi je tradícia, že víťazka pretekov získa za prvenstvo soba.

Celkovo ich má päť. Prvý dostal pomenovanie po otcovi (Igor). Ďalší sa volajú Pepi, Lujza, Michal a Boris. Kedysi spomenula, že ďalší by dostal meno po jej mamine, to znamená, že by sa volal Zuzana.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Získa Vlhová ďalšieho soba a dodrží slovo? Tréner Calzona nepočíta s dvojicou z Malorky (podcast Sportnet)