Spartak si trhá vlasy. Chce späť Radivojeviča

Branko Radivojevič.
Branko Radivojevič. (Autor: TASR/AP)
Vojtech Jurkovič|1. jan 2012 o 19:10

V Rusku prišla pohroma na slovenských hokejistov. Útočníci Spartaka Moskva Marcel Hossa s Jozefom Stümpelom v klube skončili, v Ufe obranca Richard Stehlík.

BRATISLAVA. Tridsaťdeväťročný center Jozef Stümpel silvestroval s rodinou doma v Nitre. „Je to pravda, Spartak Moskva so mnou i Marcelom Hossom ukončil zmluvu. Zatiaľ si nehľadám nový klub, skôr čakám, čo sa vyskytne.“

Stümpel odohral po zlomenine ruky v KHL už štyri zápasy. Vraví, že svoje meno počul v spojitosti s HC Lev.

Asistent trénera HC Lev Radima Rulíka Róbert Pukalovič vyslovil pochybnosti. „Jožko Stümpel či Marcel Hossa sú drahí hráči, nezačul som ani náznak, že by mali prísť k nám. Najmä keď sme sami museli z ekonomických dôvodov uvoľniť štyroch hráčov. Pre Nagya to bolo ťažké.“

Server Allhockey ru. uverejnil rozsiahlu analýzu Konstantina Nuždenova s titulkom Rozpredaj Spartaka.

Podľa nej je momentálne najvyšším záujmom klubu znovuangažovanie Branka Radivojeviča. Najlepšieho strelca súčasného Mytišči nečakane Spartak vyhodil ešte pred začiatkom sezóny. Teraz ho chcú kúpiť druhýkrát s tým, že by Mytišči ponúkli Hossu.

A aby neboli šachy vedenia Spartaka jednoduché, stále platí, že do iného bohatého klubu môže odísť líder obrany Spartaka Ivan Baranka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Spartak si trhá vlasy. Chce späť Radivojeviča