Kincl nemá srdce? Ty si celý drevený, reaguje Soldič na komentáre Vémolu

Karlos Vémola a Roberto Soldič.
Karlos Vémola a Roberto Soldič. (Zdroj: OKTAGON MMA, KSW)
Daniel Stankovič|8. sep 2021 o 16:50 (aktualizované 8. sep 2021 o 16:51)

Hviezdny chorvátsky bojovník sa pustil do Karlosa Vémolu.

VARŠAVA. Šampión weltrovej divízie poľskej organizácie KSW Roberto Soldič sa po úspešnej obhajobe proti Patrikovi Kinclovi nečakane dostal do sporu s legendárnym českým zápasníkom Karlosom "Terminátorom" Vémolom.

Krátko po sobotnom víťazstve sa totiž na adresu jeho súpera, Patrika Kincla, vyjadril Vémola v nie prilíš pozitívnom duchu. Zdôraznil najmä fakt, že sa podľa neho zástupca klubu All-Sports Academy zlomil v zápase predovšetkým po mentálnej stránke.

Vémola si rýpol do Kincla, Soldič sa ho bleskovo zastal

„Čo hovorím na zápas Patrika Kincla? Nechcem to úplne komentovať, lebo som mu to prial. Bol by to veľký úspech pre českú scénu MMA.

Poviem len to, čo som povedal aj Ondřejovi Novotnému (promotér organizácie Oktagon MMA, pozn. red.). Spojím to so zápasom, ktorý mal so mnou. Tam som cítil, ako v niektorých situáciách nemá Patrik srdce, nemá vôľu to na to, aby zvíťazil,“ komentoval výkon svojho krajana prvý český bojovník v UFC.

Roberto Soldič (naľavo) vzdáva po zápase rešpekt Patrikovi Kinclovi.
Roberto Soldič (naľavo) vzdáva po zápase rešpekt Patrikovi Kinclovi. (Zdroj: KSW)

Na odkaz Vémolu zareagoval samotný šampión KSW Roberto Soldič, ktorý Terminátorovi zanechal krátku správu na sociálnej sieti Instagram.

„Čože? O čom to hovoríš? Si celý drevený, ako loď, a beháš si len po takedowny. Ty ideš vravieť niečo o srdci?,“ zastal sa svojho súpera Soldič, ktorý je jednou z najväčších hviezd poľskej organizácie.

Popredný český bojovník strednej a poloťažkej divízie Oktagonu zas Chorvátovi odkázal, že je trpaslík, ktorému radí, aby čo najskôr zavrel ústa a nestaral sa do neho.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kincl nemá srdce? Ty si celý drevený, reaguje Soldič na komentáre Vémolu