Slovenský futbal nie je nič extra, tvrdí súper Trnavy

Skúsenosti sú podľa trénera Sarajeva na strane Trnavčanov.
Skúsenosti sú podľa trénera Sarajeva na strane Trnavčanov. (Autor: TASR)
SITA|22. jún 2015 o 15:55

Trnavčania figurovali v druhej skupine medzi nasadenými mužstvami

SARAJEVO. Slovenský tím FC Spartak Trnava narazí v prvom predkole futbalovej Európskej ligy 2015/2016 na klub z Bosny a Hercegoviny FK Olimpic Sarajevo.

Rozhodol o tom pondelkový popoludňajší žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). Trnavčania figurovali v druhej skupine medzi nasadenými mužstvami.

Sarajevský klub absolvuje proti Trnavčanom debut na európskej pohárovej scéne.

"Vzhľadom k tomu, že sme neboli medzi nasadenými mužstvami, mohli sme dostať aj lepšieho, aj horšieho súpera. Podľa môjho názoru sme dostali súpera na mieru. Slovenský futbal nie je nič extra," cituje oficiálna stránka Olimpicu slová trénera Mirzu Varešanoviča.

Prvé stretnutie o postup do druhého predkola EL sa odohrá 2. júla v Sarajeve, odveta je na programe o týždeň neskôr 9. júla na Slovensku, pravdepodobne na trávniku v Zlatých Moravciach.

"Čaká nás premiéra. Nastúpime bez tlaku, pričom chceme ukázať, že máme svoju kvalitu. Skúsenosti sú na strane Spartaka, ale dopredu sa nevzdáme. Verím mojim hráčom, pre postup urobíme všetko," doplnil 43-ročný Varešanovič, ktorý v rokoch 1996-2001 nastúpil v drese Bosny a Hercegoviny v 24 vystúpeniach.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Slovenský futbal nie je nič extra, tvrdí súper Trnavy