Zmluvu predĺžili zatiaľ len Meszárošovi. Slovanistov pribrzdil zákon o športe

Andrej Meszároš je zatiaľ jediným hráčom Slovana, ktorému vedenie klubu predĺžilo zmluvu.
Andrej Meszároš je zatiaľ jediným hráčom Slovana, ktorému vedenie klubu predĺžilo zmluvu. (Autor: SITA)
SITA|15. máj 2017 o 16:41

Do konca mája by malo na súpisku tímu pribudnúť do desať nových hráčov, tvrdí marketingový riaditeľ Slovana.

BRATISLAVA. Hokejový Slovan Bratislava zatiaľ okrem Andreja Meszároša nepredstavil žiadneho hokejistu, ktorý predĺžil s klubom zmluvu na ďalšiu sezónu.

Dôvodom je sprísnená administratíva. Nové kontrakty podpísané po 1. máji už musia spĺňať náležitosti vyplývajúce z nedávno prijatého zákona o športe.

"Okrem iného sa v nich mení postavenie hráča zo samostatne zárobkovo činnej osoby na zamestnanca klubu. Proces úpravy príslušných ustanovení zmlúv, ich preklad do ruštiny a schválenie na hráčskej matrike v Moskve bol napokon o čosi dlhší, ako sa pôvodne predpokladalo,“ priznal Slovan na svojom webe.

Aj z dôvodu meškania predstavovania posíl pre novú sezónu predĺžilo vedenie klubu o dva týždne do stredy 31. mája prvú vlnu predpredaja permanentiek.

Chceme hrať s našimi najvernejšími fanúšikmi otvorenú a korektnú hru.


Milan Vajda, marketingový riaditeľ Slovana

"Chceme hrať s našimi najvernejšími fanúšikmi otvorenú a korektnú hru," povedal pre klubový web marketingový riaditeľ Slovana Milan Vajda.

"Verili sme, že celý administratívny proces úpravy zmlúv stihneme skôr a v tomto čase už budeme mať zverejnených osem až deväť mien hráčov s novými kontraktmi. V tejto chvíli máme meškanie približne dva týždne, a preto predlžujeme prvú vlnu predpredaja permanentiek do konca mája. Dovtedy na aktuálnu súpisku Slovana pribudne do desať nových hráčov," dodal Vajda.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Zmluvu predĺžili zatiaľ len Meszárošovi. Slovanistov pribrzdil zákon o športe