Škrtelovo zranenie nie je vážne

Martin Škrtel
Martin Škrtel (Autor: SITA/AP)
SITA|10. feb 2011 o 14:00

Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel si môže vydýchnuť, jeho zdravotné problémy nie sú vážnejšieho charakteru.

LIVERPOOL. Dvadsaťšesťročný stopér anglického Liverpool FC vynechal pre problémy s úponom ľavej nohy stredajší medzištátny prípravný zápas proti Luxembursku (1:2).

"Som rád, že vyšetrenie magnetickou rezonanciou neukázalo žiadne vážnejšie poškodenie svalu. Je len natiahnutý. Momentálne podstupujem procedúry v našom tréningovom centre Melwoode a verím, že sa v krátkej dobe zapojím do tréningu," povedal slovenský obranca pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

Bývalý hráč Trenčína a ruského Zenitu Petrohrad sa zranil v nedeľňajšom šlágri Premier League proti Chelsea FC (1:0), keď si v 22. min pri jednom z obranných zákrokov natiahol úpon na ľavom stehennom svale.

Škrtel v pondelok pricestoval do Luxemburgu na reprezentačný zraz, jeho zdravotný stav mu napokon nedovolil zasiahnuť do úvodného duelu národného výberu SR v novom roku a už v utorok odišiel späť do Liverpoolu.

Zverenci trénera Kennyho Dalglisha najbližšie nastúpia na ligový duel v sobotu 12. februára, keď od 16.00 h SEČ privítajú na Anfield Road nebezpečný Wigan Athletic. "The Reds" aktuálne ťahajú sériu štyroch víťazných duelov v Premier League, v ktorých dokonca ani raz neinkasovali.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov