Škrtel chce v Brage zopakovať výkon z derby s Man Utd

Martin Škrtel
Martin Škrtel (Autor: SITA/AP)
SITA|10. mar 2011 o 11:57

"Sme dobre naladení," hovorí slovenský stopér Liverpoolu Martin Škrtel pred prvým osemifinálovým duelom na pôde Bragy.

BRAGA. Na futbalistov anglického Liverpool FC čaká vo štvrtok prvý duel osemfinále Európskej ligy UEFA 2010/2011 na pôde portugalského Sportingu Braga, v ich hlavách však ešte stále rezonuje nedeľňajší šláger Premier League 2010/2011 proti Manchestru United, v ktorom "The Reds" po výbornom výkone triumfovali nad lídrom súťaže 3:1.

Na Anfield Road absolvoval proti "červeným diablom" celé stretnutie slovenský reprezentačný obranca Martin Škrtel, ktorý by nemal chýbať v základnej zostave trénera Kennyho Dalglisha ani vo štvrtok v súboji druhej najprestížnejšej klubovej pohárovej súťaži starého kontinentu.

"Myslím si, že sme zažili krásny večer. Zdolať v derby United na Anfielde je krásne vždy. Myslím si, že sme v zápase jasne dominovali a vyhrali zaslúžene. Fanúšikovia nám vytvorili krásnu atmosféru a všetci sme si ten zápas dokonale užili," zaspomínal si 26-ročný obranca ešte na nedeľňajšie popoludnie v meste The Beatles. Zároveň však pripomenul, že ďalšie duely prichádzajú v rýchlom slede:

"Už vo štvrtok nás čaká zápas Európskej ligy v Brage. Fakt, že sa dostali až sem, naznačuje, že to nebude ľahký súboj. My sme však dobre naladení, v mužstve vládne pohoda a pevne verím, že ak zopakujeme svoj výkon zo zápasu proti Manchestru, vytvoríme si dobrú východiskovú pozíciu pre domácou odvetou," dodal Martin Škrtel a nezabudol sa tiež poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí mu na jeho oficiálnej internetovej stránke vyjadrujú podporu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Škrtel chce v Brage zopakovať výkon z derby s Man Utd