ŠK Milénium naháňa body

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: SITA)
Juraj Ščerbík|8. máj 2018 o 00:00

V 3. futbalovej lige v peletóne šestnástich mužstiev je Bardejovská Nová Ves na konci tabuľky.

BARDEJOV. Po dobrej sérii škoda prehry doma so Šarišskými Michaľanmi. V dohrávke 17. kola bolo šťastie na domácej strane. Po zápase s Rožňavou zostali tri body doma.

Hostia sa usilovali, no v koncovke sa im nedarilo. Zopár príležitostí im ponúkla domáca obrana, kde viditeľne chýba zranený Fiľakovský.

No jedným dychom treba pridať, že mužstvo podržal ich brankár Mašlej.

Za bezgólového stavu sa v 68. minúte vydaril protiútok Paľára, toho za cenu pokutového kopu zastavili obrancovia Rožňavy.

Pokutový kop premenil šikovný útočník pri čiare Šimon Stachura.

„Bolo dobre, že hosťom sa nepodarilo potrestať naše chyby. Som rád, že po takýchto útočných akciách môžem pomôcť. Škoda, že sa to nepodarilo proti Michaľanom. Prekvapili nás aktivitou a po prestávke aj bojovnosťou. Vedeli, že budú dobre behať. Vyhrávali sme 2:1, asi sme to podcenili a prehrali 2:4. No aj tak v tejto časti sa nám dobre darí, snažíme sa o dobré výsledky. Potrebujeme body, aby sme sa v tabuľke posunuli vyššie. Dokážeme hrať na doraz a zabojovať.“

Zápas 24. kola odohrali 5. mája. Hráči ŠK Milénium sa usilovali o body na trávniku tretieho mužstva v tabuľke.

Domáci Gomoľa dal jediný a rozhodujúci gól pre Odevu.

Pridávame aj výsledok farmy Partizána. V Rožňave Svidník remizoval 2:2. S desiatimi výhrami je na siedmom mieste v tabuľke.

ŠK Milénium je na treťom mieste od konca.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»ŠK Milénium naháňa body