Ibrahimovič zariadil ďalšiu výhru AC, strelil dva góly

Zlatan Ibrahimovič v drese AC Miláno.
Zlatan Ibrahimovič v drese AC Miláno. (Autor: TASR/AP)
TASR|18. jan 2021 o 23:10

AC Miláno dohrávalo iba s desiatimi hráčmi.

Serie A - 18. kolo

Cagliari Calcio - AC Miláno 0:2 (0:1)

Góly: 7. a 52. Ibrahimovič (prvý z 11m)

ČK: 74. Saelemaekers (AC Miláno)

Rozhodovali: Abisso – Liberti, Tolfo. ŽK: 83. Godín, 88. Ceppitelli – 39. A. Romagnoli, 68. Saelemaekers, 74. Saelemaekers (druhá ŽK)

Cagliari: Cragno – Zappa (79. Pavoletti), Godín, Ceppitelli, Lykogiannis – Pereiro (57. Sottil), Marin, Duncan (68. Ch. Oliva) – Nainggolan, João Pedro (C) – Simeone (80. Cerri)

AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer (46. Kalulu), A. Romagnoli (C), Dalot – Tonali (72. Meïté), Kessié – Castillejo, B. Díaz (83. Conti), Hauge (66. Saelemaekers) – Ibrahimovič

RÍM. Futbalisti AC Miláno zvíťazili v pondelňajšom zápase 18. kola talianskej Serie A na pôde Cagliari 2:0 a na čele tabuľky majú trojbodový náskok pred mestským rivalom Interom.

O oba góly favorita sa postaral švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič. AC poslal do vedenia už v 7. minúte, keď premenil penaltu a krátko po zmene strán pridal svoj dvanásty ligový gól v prebiehajúcej sezóne.

Milánčania si postrážili náskok aj napriek vylúčeniu Alexisa Saelemaekersa, ktorý videl v 74. minúte druhú žltú kartu. Belgický stredopoliar prišiel na ihrisko z lavičky a vydržal na ňom iba osem minút.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Ibrahimovič zariadil ďalšiu výhru AC, strelil dva góly