Sagan na sociálnej sieti podpichol Cavendisha. Ten okamžite reagoval

Peter Sagan.
Peter Sagan. (Autor: Twitter/AS)
Igor Dopirák|6. júl 2017 o 16:15

Som pyšný na to, že ťa poznám, napísal britský cyklista.

BRATISLAVA. Fanúšikovia boli zvedaví, ako slovenský cyklista Peter Sagan zoberie svoje vylúčenie z Tour de France 2017. Očakávali hnev či smútok.

Sagan však celú situáciu zobral s pokojom. Pri ceste na letisko sa vo videu poďakoval fanúšikom za podporu. A na tvári mal úsmev.

Slováka zo slávnych pretekov v utorok vylúčili za to, že v záverečnom šprinte štvrtej etapy mal spôsobiť pád Brita Marka Cavendisha. Ten spadol, zlomil si lopatku a na Tour skončil tiež. Sagan sa mu išiel po pretekoch okamžite ospravedlniť.

Obaja uviedli, že majú dobré vzťahy. A potvrdili ich aj na sociálnych sieťach.

Sagan vo štvrtok zverejnil na twitteri fotografiu a pridal k nej popis, v ktorom želá Cavendishovi skoré uzdravenie. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak by fotografia nebola zostavená z dvoch.

Prvá bola z vlaňajších majstrovstiev sveta v katarskej Dauhe, na ktorých Slovák svojho britského súpera vo finiši zdolal a získal titul šampióna. Na druhej sa vynímalo víťazstvo Cavendisha pred Saganom v siedmej etape Tour de France 2015.

"Mark, skoré uzdravenie. Preferujem finiš ako na prvej fotografii. Ale bez ohľadu na výsledok sa teším na preteky proti tebe," napísal slovenský cyklista.

Už o pár minút neskôr reagoval na Saganov príspevok aj Brit. "Si trieda. Som pyšný na to, že ťa poznám, Peter. Čoskoro sa vidíme," odpovedal Cavendish.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Tour de France»Sagan na sociálnej sieti podpichol Cavendisha. Ten okamžite reagoval