Rybáriková skrečovala v semifinále turnaja v Cagnes-Sur-Mer

SITA|12. máj 2012 o 16:26

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nepostúpila do finále dvojhry na turnaji ITF vo francúzskom Cagnes-Sur-Mer.

CAGNES-SUR-MER. Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nepostúpila do finále dvojhry na turnaji ITF vo francúzskom Cagnes-Sur-Mer (dotácia 100 000 USD + H, antuka vonku), keď musela v treťom sete za stavu 3:6, 6:1 a 2:2 odstúpiť zo sobotňajšieho semifinále proti rovnako nenasadenej Patricii Mayrovej-Achleitnerovej.

Rakúšanka získala prvý set v pomere 6:3, druhý bol jednoznačnou záležitosťou Rybárikovej (6:1) a v rozhodujúcom Slovenka za stavu 2:2 zo zdravotných dôvodov odstúpila.

"Seklo ma v chrbte, nemohla som v zápase pokračovať. Nebola som schopná urobiť žiaden pohyb. V pondelok ma čakajú vyšetrenia, po ktorých budem vedieť viac," uviedla pre agentúru SITA Magdaléna Rybáriková.

Dvadsaťtriročná rodáčka z Piešťan sa neprebojovala do svojho dvanásteho finále na turnajoch kategórie ITF v kariére, prvého v roku 2012.

Pre aktuálne 96. hráčku singlového poradia je semifinále v Cagner-Sur-Mer veľmi dobrým výsledkom v súvislosti s vyhnutím sa kvalifikácii na tretie grandslamové podujatie sezóny - Wimbledon. Uzávierka na londýnsky turnaj je na budúci týždeň.

Dvojhra - semifinále:

Patricia Mayrová-Achleitnerová (Rak.) - Magdaléna Rybáriková (SR) 6:3, 1:6, 2:2 - skreč, Rybáriková odstúpila

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková skrečovala v semifinále turnaja v Cagnes-Sur-Mer