Ružička o meškaní platov: Povedali nám, že to bude v poriadku

Zľava brankár Slovana Johan Backlund, Bill Thomas (Záhreb) a Štefan Ružička (Slovan) 12. novembra 2014 v Bratislave.
Zľava brankár Slovana Johan Backlund, Bill Thomas (Záhreb) a Štefan Ružička (Slovan) 12. novembra 2014 v Bratislave. (Autor: TASR)
TASR|6. dec 2014 o 10:26

Vedenie HC Slovan Bratislava prisľúbilo hráčom, že im doplatí chýbajúce výplaty.

MOSKVA. Vedenie HC Slovan Bratislava prisľúbilo hráčom, že im doplatí chýbajúce mzdy. "Povedali nám, že to bude v poriadku," uviedol pre ruskú tlačovú agentúru TASS po piatkovom zápase na ľade Dinama Moskva útočník Štefan Ružička.

Problémy s meškaním výplat priznal prednedávnom aj generálny manažér Maroš Krajči.

Odvtedy Slovan vyhral dva domáce duely - nad Atlantom Mytišči 2:1 po samostatných nájazdoch a Metallurgom Novokuzneck v pomere 5:0. Na šiestom tripe sezóny však následne podľahol v Soči 1:4 a v piatok aj Dinamu 2:7.

V oboch prípadoch inkasoval za jednu tretinu až štyri góly. "Povedali nám, že sa tieto problémy budú určite riešiť a bude to v poriadku. Všetky platby prídu," cituje TASS Ružičkove slová.

Dvadsaťdeväťročný krídelník prišiel do Slovana len pred necelým mesiacom. K tomu, ako dlho sú hráči Slovana bez výplat, sa ale vyjadriť nechcel: "Bude lepšie, keď to zostane v klube," dodal.

Zverencom fínskeho trénera Petriho Matikainena patrí v tabuľke Západnej konferencie priebežná 12. priečka s osembodovou stratou na ôsme miesto HK Soči zaručujúce účasť v play off. Nováčik má však dva zápasy k dobru.

Belasí zakončia rok 2014 sedemzápasovou domácou šnúrou, ktorú odštartujú už v pondelok o 19.00 duelom proti Avangardu Omsk. V rámci nej odohrajú zápas aj na Štedrý deň, keď o 13.00 privítajú Neftechimik Nižnekamsk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Ružička o meškaní platov: Povedali nám, že to bude v poriadku