Ruská tenistka si počas zápasu odstrihla kus vlasov, pomohlo jej to k výhre

Kuznecovovej pomohlo k víťazstvu aj odstrihnutie z vrkoča.
Kuznecovovej pomohlo k víťazstvu aj odstrihnutie z vrkoča. (Autor: twitter.com/tennismash)
Igor Dopirák|25. okt 2016 o 07:15

Svetlana Kuznecovová nezaujala na Turnaji majsteriek len svojou hrou na kurte.

BRATISLAVA. Účasť na Turnaji majsteriek si vybojovala až ako posledná. Ruská tenistka Svetlana Kuznecovová bola v zápase proti obhajkyni titulu Agnieszke Radwaňskej jasnou outsiderkou.

Zatiaľ čo Poľka prišla do Singapuru ako vôbec prvá zo všetkých ôsmich účastníčok a mala najviac času na aklimatizáciu, Kuznecovová priletela do Ázie až v nedeľu.

Deň po triumfe na Kremeľskom pohári, kde si zaistila účasť na MS WTA.

Napínavé stretnutie však napokon zvládla lepšie. Radwaňskú zdolala 7:5, 1:6, 7:5. „"V určitom okamihu som už bola pripravená vzdať to, len si tam na kurte ľahnúť a nechať, nech ma z neho vynesú,“ priznala Kuznecovová v pozápasovom rozhovore.

Kuznecovová zdolala Radwaňskú: fotogaléria

25.10.2016

Ruska však zahraničné médiá nezaujala len svojím výkonom. V rozhodujúcom treťom sete po stratenom podaní vytiahla počas prestávky nožnice a odstrihla si kus zo svojich vlasov.

„Snažila som sa ich dať za čelenku, ale moje vlasy boli príliš husté a ťažké. Zakaždým, keď som trafila dobrú ranu, mi zasiahli oko. Trápilo ma to,“ priznala po zápase.

„V tej chvíli som si pomyslela – okej, čo je teraz dôležitejšie? Moje vlasy, ktoré mi dorastú, alebo víťazstvo v tomto zápase? A potom som si povedala, že idem na to,“ pokračovala Ruska a dodala: „Ani neviem, koľko z vlasov som si vlastne odstrihla.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Ruská tenistka si počas zápasu odstrihla kus vlasov, pomohlo jej to k výhre