Roenick, Pavelski a Boucher s novými zmluvami v San Jose

SITA|26. jún 2008 o 12:18

SAN JOSE 26. júna (SITA, AFP) - Veterán zámorských klzísk Jeremy Roenick predĺžil o jeden rok zmluvu s tímom NHL San Jose Sharks. Obe strany sa na kontrakte dohodli už pred vyše mesiacom, oficiálne ho ...

SAN JOSE 26. júna (SITA, AFP) - Veterán zámorských klzísk Jeremy Roenick predĺžil o jeden rok zmluvu s tímom NHL San Jose Sharks. Obe strany sa na kontrakte dohodli už pred vyše mesiacom, oficiálne ho oznámili až v stredu. Tridsaťosemročný center si zarobí viac ako milión dolárov. "Som šťastný, že som späť na ďalší rok. Dohodol som sa na podpise zmluvy s generálnym manažérom Dougom Wilsonom," prezradil Roenick, ktorý ľadové plochy zámorskej profiligy brázdi už 19 sezón. Do San Jose prišiel pred sezónou 2007/2008 z Phoenixu, predtým pôsobil aj v Los Angeles a Chicagu. V ročníku 2007/2008 odohral rodák z Bostonu 69 zápasov základnej časti a nazbieral 14 gólov a 19 asistencií. Vo vyraďovacej časti nastúpil na 12 stretnutí a dosiahol v nich 2 presné zásahy a 3 prihrávky.

Okrem Roenicka majú v San Jose nové kontrakty aj útočník Joe Pavelski a brankárska dvojka Brian Boucher. Pavelski dostal dvojročnú zmluvu na 3,275 milióna dolárov.

Nachádzate sa tu:
Domov