Rodgers tvrdí, že Škrtel zostane v Liverpoole

SITA|11. júl 2012 o 15:30

Pred niekoľkými týždňami Martin Škrtel vyhlásil, že nehodlá zmeniť pôsobisko.

LIVERPOOL. Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Brendan Rodgers si myslí, že slovenský stopér Martin Škrtel zostane verný mužstvu z Anfield Road a v lete nezmení pôsobisko.

Už niekoľko týždňov sa objavujú v médiách rôzne špekulácie o tom, že trojnásobného najlepšieho futbalistu SR lanári mnoho európskych veľkoklubov na čele s Manchestrom City, Anži Machačkala, Zenitom Petrohrad, SSC Neapol, Juventusom Turín či niektorými špičkovými španielskymi tímami.

"V sobotu som sa prvýkrát osobne stretol s Martinom. Je to veľmi dobrý chlapec. Už sa veľmi teším na prácu s ním. Z nášho rozhovoru mám dobrý pocit. Situácia mu nie je ľahostajná. Veľmi jasne mi dal najavo, že chce zotrvať v Liverpoole a pomôcť klubu k lepším výsledkom a umiestneniam," povedal pre Daily Express severoírsky kouč "The Reds".

LFC obsadil v minulej ligovej sezóne ôsmu pozíciu, triumfoval v Carling Cupe, čím si zabezpečil účasť v 3. predkole Európskej ligy. Gerrardovi a spol. však opäť ušla účasť v prestížnej Lige majstrov.

Práve tieto fakty sú dôvodom špekulácií, že Martin Škrtel opustí Liverpool. Pred niekoľkými týždňami však opakovane vyhlásil, že nemá žiadnu konkrétnu ponuku z iného klubu, zapojí sa do prípravy s mužstvom a nehodlá zmeniť pôsobisko.

Martina Škrtela zvolili fanúšikovia za najlepšieho hráča "The Reds" v uplynulom ročníku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Rodgers tvrdí, že Škrtel zostane v Liverpoole