Jamrichová nedotiahla obrat proti krajanke, prehrala tretíkrát po sebe

Slovenská tenistka Renáta Jamrichová.
Slovenská tenistka Renáta Jamrichová. (Autor: REUTERS)
Sportnet|18. sep 2024 o 14:05

Renáta Jamrichová prehrala po trojsetovom súboji.

ITF Caldas Da Rainha 2024

Dvojhra žien - 1. kolo:

Renáta Jamrichová (SR) - Viktória Hrunčáková (SR) 2:6, 6:4, 4:6

BRATISLAVA. Slovenská tenistka Renáta Jamrichová zaznamenala tretiu prehru po sebe a na turnaji ITF v portugalskom Caldas da Rainha končí v prvom kole.

Po tom, čo ju dvakrát za štyri dni zdolala Srbka Mia Rističová, tentokrát nestačila na svoju reprezentačnú kolegyňu Viktóriu Hrunčákovú. 

Juniorská víťazka z tohtoročného Australian Open prehrala úvodné štyri gemy a napokon v prvom sete Hrunčákovej podľahla jednoznačne 2:6.

V druhom dejstve prehrávala 2:4, no následne získala štyri gemy po sebe a vynútila si rozhodujúci set. V ňom po brejku v šiestom geme viedla Jamrichová 4:2, ale stalo sa jej to isté, čo predtým Hrunčákovej. 

Bývalá 27. hráčka rebríčka WTA po vyše dvoch hodinách premenila svoj prvý mečbal a v boji o postup do štvrťfinále vyzve Ukrajinku Dariu Snigurovú, ktorá je v Portugalsku nasadenou dvojkou turnaja. 

Hrunčáková spolu so 17-ročnou Jamrichovou figurujú v nominácii Slovenska na duel 1. kola finálového turnaja Pohára Billie Jean Kingovej proti USA.

Tím dopĺňajú štvrtá z olympijských hier Anna Karolína Schmiedlová, v dobrej forme hrajúca Rebecca Šramková či deblová špecialistka Tereza Mihalíková.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Jamrichová nedotiahla obrat proti krajanke, prehrala tretíkrát po sebe