Liga majstrov: Real opäť získal všetky body, Šachtar ho nezastavil

Real Madrid - Šachťar Doneck: ONLINE prenos z Ligy majstrov dnes.
Real Madrid - Šachťar Doneck: ONLINE prenos z Ligy majstrov dnes. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|5. okt 2022 o 15:00

Sledovali ste ONLINE prenos zo zápasu Ligy majstrov: Real Madrid - Šachťar Doneck.

MADRID. Futbalisti klubu Real Madrid dnes hrali so Šachtarom Doneck v skupine F Ligy majstrov svoj tretí zápas.

Real Madrid vyhral oba predchádzajúce zápasy, do ktorých v skupinovej fáze tohto ročníka nastúpil. Mal výborné skóre 5:0 - zdolal Celtic aj Lipsko.

Tentokrát síce prvýkrát inkasoval, ale znovu získal všetky body za víťazstvo 2:1. Duel v metropole Španielska rozhodoval Slovák Ivan Kružliak.

Futbal ste sledovali naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Real Madrid - Šachťar Doneck  dnes (LIVE z Liga majstrov 2022/23, skupina F, streda)

Liga majstrov Skupina F 2022/2023
05.10.2022 o 21:00
Real Madrid
2:1
(2:1, 0:0)
90+2 minúta
Ukončený
Doneck
Prehľad
Góly: 13. Rodrygo, 28. Vinícius Júnior – 39. Zubkov. ŽK: 56. Bondar (SAC), 90+2. Mudryk (SAC).
Prenos
Real Madrid herne dominoval, výsledkovo mohol dať viac gólov. Oveľa, ale získal tri body a je v Lige majstrov stopercentní, na čele skupiny má 9 bodov. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc.
90+2
Koniec zápasu.
90+2
90+2
yellowCardŽltá karta pre tím Šachtar Doneck (Michajlo Mudryk).
90+1
importantKarim Benzema prihrával do dobrej pozície pred bránku, Marco Asensio v stopercentnej možnosti nasmeroval loptu do žrde!
90
Nadstavujú sa 2 minúty.
89
89
importantKarim Benzema nie a nie presadiť sa. Teraz už obišiel aj Bondra a prudko strieľal k žrdi, znova sa zaskvel Anatolij Trubin.
88
changeStriedanie v tíme Šachtar Doneck:
z ihriska odchádza Georgij Sudakov, prichádza Neven Đurasek,
z ihriska odchádza Taras Stepanenko, prichádza Lassina Traoré.
87
Karim Benzema si našiel loptu na hranici pokutového územia, technickým pokusom mieril tesne vedľa bránky Šachtaru.
86
Marco Asensio si takisto vystrelil, rovnako ako Valverde pred chvíľou, tak ani on nedokázal trafiť bránku Trubina.
85
Federico Valverde strieľal spred šestnástky, netrafil bránku. Anatolij Trubin bude znova rozohrávať päťku.
84
Éder Militao prišiel podporiť ofenzívu svojho tímu. S loptou sa dostal do šestnástky, odtiaľ ho defenzíva hostí vytlačila.
82
Vinícius Júnior vyslal z hranice pokutového územia technickú strelu, namieril ju iba do miest, kde sa nachádzal Trubin.
81
Michajlo Mudryk zakončenie z priameho kopu poslal nad bránku Lunina. V súboji krajanov sa domáci brankár len obzrel nad seba.
80
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Rodrygo, prichádza Marco Asensio.
79
Eduardo Camavinga sa previnil nedovolene pred vlastnou šestnástkou. Veľká chyba mladíka, pretože Šachtar má dobrú pozíciu na priamy kop.
77
Rodrygo a Vinícius Júnior sa snažili vymyslieť niečo zaujímavé na ľavom krídle, nebolo to úspešné. Lopta skončila mimo ihriska.
76
Zakončenie z priameho kopu poslal záložník Federico Valverde. Prudký pokus smeroval nad brvno bránky Trubina.
75
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF:
z ihriska odchádza Aurélien Tchouaméni, prichádza Eduardo Camavinga.
74
Karim Benzema dostal pas pred šestnástku, vytlačil ho Valerij Bondar. Francúz prihral pod seba a Kroos získal priamy kop z výbornej parkety.
72
Nakoniec prvá možnosť. David Alaba centroval a Aurélien Tchouaméni hlavičkoval v záklone nad bránku Trubina.
71
Real Madrid získal priamy kop, fauloval Arťom Bondarenko. Domáci sa môžu rozhodnúť, či z toho bude center alebo priama strela.
70
Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Real Madrid herne dominuje, ale stále vyhráva len o jeden gól, čo je šanca pre Šachtar s výsledkom ešte niečo urobiť. Stane sa tak?
69
Trojica Benzema, Rodrygo a Vinícius sa nádherne dostali zľava až do pokutového územia, kde si loptu prebral Federico Valverde, ale zablokoval ho Michajlo Mudryk.
68
importantGeorgij Sudakov sa dostal k odrazenej lopte pred šestnástkou súpera. Mal dostatok priestor, ktorý využil na prudkú ranu, ale minul svätyňu Lunina.
67
changeStriedanie v tíme Šachtar Doneck:
z ihriska odchádza Olexandr Zubkov, prichádza Ivan Petrjak,
z ihriska odchádza Marjan Šved, prichádza Danylo Sikan.
66
importantVinícius Júnior sa dostal k odrazenej lopte vo vnútri pokutového územia. Mal ohromnú možnosť a loptu ideálne na pravačke. Prestrelil bránku!
65
importantRodrygo sa po narážačke s Benzemom dostal cez dvoch obrancov k nebezpečnej strele. Loptu poslal k žrdi, skvele zasiahol Trubin.
64
64
Olexandr Zubkov faulovaný v hlavičkovom súboji, nepríjemne dopadol na trávnik, ale bude v poriadku a môže pokračovať v hre.
63
Aurélien Tchouaméni faulovaný na útočnej polovici, domáci rozohrali na krátko sa usadili sa s loptou pred šestnástkou Šachtaru.
62
Vinícius Júnior sa na krídle nepresadil, zastavil ho Juchym Konoplja. Real pokračuje s loptou na kopačkách po autovom vhadzovaní.
61
Vinícius Júnior centroval na zadnú tyč, tam smeroval Karim Benzema. V poslednej chvíli pred ním zasiahol Mykola Matvijenko.
60
Hodina zápasu je za nami. Real Madrid aj po zmene strán pokračuje v dominantnom výkone, no určite by sa uvoľnil, keby pridal ďalšie zásahy.
59
Aurélien Tchouaméni vyskúšal strelu z diaľky, svoj pokus nasmeroval nad priestor bránky Trubina.
58
Michajlo Mudryk centroval sprava do pokutového územia. V náročnej pozícii hlavičkoval nad bránku Lunina ofenzívny mladík Marjan Šved.
57
David Alaba centroval z priameho kopu do šestnástky. Vo výskoku síce hlavičkovať dokázal Rodrygo, no nemieril presne na bránku Trubina.
56
yellowCardŽltá karta pre tím Šachtar Doneck (Valerij Bondar).
55
Federico Valverde zabojoval na pravom krídle, získal loptu a poslal ju do pokutového územia. Karim Benzema v dobrej pozícii nastrelil hráčov pred ním.
54
importantMichajlo Mudryk potiahol rýchlu kontru svojho tímu. Nabral rýchlosť a vošiel do pokutového územia, mohol mať veľkú možnosť. V poslednej chvíli mu loptu vypichol Ferland Mendy.
53
Aurélien Tchouaméni sa dostal k hlavičke po centri rohového kopu. Mieril k žrdi, tam Anatolij Trubin dočiahol.
52
Spred pokutového územia poslal tvrdú strelu ľavačkou Federico Valverde. Pokus mieril pod brvno, no Anatolij Trubin si dal pozor a vyrazil na rohový kop.
51
Arťom Bondarenko si splnil defenzívne povinnosti. Získal loptu a fauloval ho záložník domáceho tímu Aurélien Tchouaméni.
50
Federico Valverde a Dani Carvajal kombinovali na pravom krídle, získali aut. Real Madrid môže pokračovať v aktivite.
49
Vinícius Júnior pokračuje vo svojej aktivite. Centrom neuspel, po odraze lopty získal David Alaba rohový kop.
48
Ferland Mendy poslal zaujímavý center medzi obrancov súpera, avšak Vinícius Júnior vo výskoku nezasiahol loptu ideálne a mieril nepresne.
47
Real Madrid získal priamy kop, ale centrovaná lopta skončila zakončením Éder Militaa nad bránku Trubina.
46
Začal sa druhý polčas.
Real Madrid v prvom polčase dominoval, mal veľa šancí, ujali sa dve, no hostia dokázali znížiť, a tak výsledok vôbec nenapovedá dianiu na ihrisku.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Nadstavuje sa 1 minúta.
45
Karim Benzema z hranice šestnástky prudkou strelou namieril loptu do Trubina, z dorážky strieľal nad Vinícius Júnior.
44
Michajlo Mudryk poslal presný center na zadnú žrď. Osamotený Arťom Bondarenko netrafil loptu hlavou. Zaváňalo to dobrou šancou.
43
Práve Šved hľadal centrom z rohu spoluhráčov, nízky center defenzíva Realu Madrid dostala do bezpečia.
42
Marjan Šved vystrelil z hranice pokutového územia, zrazený pokus smeruje na rohový kop pre donecký Šachtar.
41
Real Madrid mohol vyhrávať o tri, ba dokonca aj päť gólov, keby využil svoje šance. Takto je to napriek veľkej hernej prevahe iba o jediný presný zásah.
39
39
goalDoneck dal gól!
Šok z jasného neba pre Real Madrid! Hostia z prvej šance strelili gól, defenzíva domácich to trochu podcenila. Bohdan Mychajličenko vyslal presný center medzi stopérov a OLEXANDR ZUBKOV krásnou akrobatickou strelou trafil k žrdi, nechytateľne pre Lunina.
38
importantBohdan Mychajličenko síce sprava centroval do šestnástky, spoluhráčov nenašiel. Federico Valverde potiahol kontru do otvorenej obrany, Vinícius Júnior dostal prihrávku na ľavú stranu veľkého vápna a krížnym pokusom minul vzdialenejšiu žrď.
37
Michajlo Mudryk vyslal prvú strelu hostí. Zvnútra šestnástky mieril medzi tri žrde, lenže lopta mu nesadla a Andrij Lunin nemal veľa práce.
36
Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký gólový moment?
35
importantDani Carvajal vyslal krásny pas na ľavú stranu šestnástky. David Alaba ju sklzom posunul pred bránku a Karim Benzema v stopercentnej možnosti trafil Trubina!
34
importantDomáci získali loptu v strede ihriska, postupne smerujú znova dopredu. Karim Benzema uvoľnil do šestnástky prihrávkou Viníciusa, jeho krížnu strelu Trubin vyrazil.
32
importantSkvelé kombinácie pokračujú aj naďalej. Federico Valverde našiel v šestnástke voľného Benzemu, ten strieľal z prvej volejom tesne vedľa bránky.
31
31
importantAnatolij Trubin šiel za loptou vo vlastnej šestnástke, ale zaváhal. Jeden z domácich zakončoval a až na čiare stojaci Valerij Bondar zabránil zvýšeniu skóre.
30
Federico Valverde vyslal spred pokutového územia tvrdú ranu, prudký projektil Anatolij Trubin s námahou vyrazil. Lopta ešte zaplávala, čo znásobilo nebezpečenstvo.
29
Vinícius Júnior ako inak po góle tancoval. Real pokračuje vo svojej predstavení. Andrij Lunin stále nemusel predviesť zákrok.
28
28
goalReal Madrid dal gól!
Nádherná rýchla a priamočiara akcia domácich prináša druhý presný zásah. Karim Benzema prihral pred šestnástku, Rodrygo prestrčil loptu do vápna a osamotený VINÍCIUS JÚNIOR sa strelou k žrdi nepomýlil.
27
Strely: 8 – 0
Strely na bránku: 3 – 0
26
Dani Carvajal na krídle neuspel. Hostia prešli dopredu, kolmicu do šestnástky si nenašiel Michajlo Mudryk. Veľmi dobre ho sklzom zastavil Éder Militao.
25
25
importantÉder Militao poslal krásnu loptu na pravé krídlo. Federico Valverde prihral do vápna a Karim Benzema technicky zakončil k žrdi. Proti dobrej strele sa blysol Anatolij Trubin.
24
Federico Valverde poslal sprava nebezpečnú loptu pred päťku, kde sa nachádzali dvaja spoluhráči. Včas zasiahol Valerij Bondar.
23
Michajlo Mudryk mal na krídle zavretý priestor, prihral dozadu. Šachtar vrátil loptu až k brankárovi Trubinovi.
22
Ferland Mendy centrom zľava nenašiel spoluhráčov, loptu odvrátil Taras Stepanenko. Napriek tomu ostáva Real Madrid na útočnej polovici.
21
Karim Benzema pätičkou prestrčil loptu na hranicu pokutového územia, Federico Valverde zakončením nastrelil obrancov doneckého tímu.
20
Vinícius Júnior si fantasticky hodil loptu cez dvoch obrancov do šestnástky, rýchlo zakončoval. Brazílčanov pokus zablokoval Valerij Bondar.
19
Karim Benzema si chcel naraziť loptu na hranici šestnástky, nevyšlo to. Dostal sa k nej brankár Trubin a odkopom situácii vyriešil k spokojnosti.
18
Real Madrid kombinuje na útočnej polovici. Zatiaľ je to až príliš jednoznačná záležitosť domáceho celku.
17
David Alaba zareagoval na prihrávku do pokutového územia. Vzápätí po krídle neušiel Vinícius Júnior, bol zastavený.
16
Bohdan Mychajličenko fauloval na krídle Rodryga. "Los Blancos" rozohrali na krátko a kombinujú od obrancov.
15
Otváracia štvrťhodina stretnutia jasne patrí Realu Madrid. Ten ide aj do dôležitého vedenia. Šachtar bude musieť smerom dopredu pridať.
13
13
goalReal Madrid dal gól!
Domáci sú od úvodu nesmierne aktívni a dominujú na ihrisko, preto idú do vedenia zaslúžene. RODRYGO zakončil z hranice šestnástky po zaváhaní defenzívy a trafil k žrdi. Trubin už nedokázal zasiahnuť.
12
Karim Benzema a Vinícius Júnior zakombinovali pred šestnástkou hostí, nebolo z toho zakončenie. Cez prehustený priestor loptu nedostali na dostrel bránky Šachtaru.
11
Michajlo Mudryk dostal loptu vzduchom do pokutového územia, ako prvý sa k nej dostal vybiehajúci gólman Andrij Lunin.
10
Federico Valverde to skúsil z rohu pokutového územia. Mieril na bránku, no Anatolij Trubin na všetko videl a loptu chytil.
9
David Alaba si potiahol loptu pred šestnástku hostí, zakončenie ľavačkou smerovalo vysoko nad bránku Trubina. Ten nemusel zasahovať.
8
Michajlo Mudryk faulovaný v strede ihriska. Šachtar chvíľu vydržal na lopte, no nebolo to na dlhý časový úsek.
7
Vinícius Júnior faulovaný, na krídle získal priamy kop. Centrovanú loptu defenzíva hostí dostala do bezpečia.
5
Rodrygo si na krídle síce prehodil jedného z obrancov, no jeho prihrávka nebola presná a skončila mimo hracej plochy.
4
Anatolij Trubin nepredviedol práve najlepšiu rozohrávku, loptu poslal odkopom mimo hracej plochy. Vhadzovať bude Dani Carvajal.
3
Aurélien Tchouaméni faulovaný v strede ihriska, Real Madrid pokračuje na lopte a postupne sa snaží posúvať dopredu.
2
Karim Benzema mal byť adresátom prihrávky na roh päťky, kde by mal veľkú šancu, ale v poslednej chvíli zasiahol Mykola Matvijenko.
1
Domáci Real Madrid nastupuje v tradičnom bielom prevedení, hostia majú tiež svoje typické oranžové prevedenie. Favorit je jasný, ale určite to nebude mať jednoduché.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Lunin – Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Valverde, Tchouaméni, Kroos – Rodrygo, Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: L. López, Caňizares – Vallejo, Nacho Fernández, E. Hazard, Modrić, Asensio, Camavinga, Odriozola, Vázquez, Rüdiger, M. Díaz.

Šachtar Doneck: Trubin – Mychajličenko, Bondar, Matvijenko, Konoplja – Stepanenko (C) – Šved, Bondarenko, Sudakov, Mudryk – Zubkov.
Náhradníci: Ševčenko, Pjatov – Traoré, Kryvcov, Sikan, Kryskiv, Đurasek, Topalov, L. Taylor, Ocheretko, Kozik, Petrjak.
Real Madrid CF je na čele svojej skupiny po výhrach nad Celticom aj Lipskom, favoritom je aj doma s ukrajinským súperom. Cez víkend však prvýkrát v sezóne nevyhral, keď remizoval s Osasunou. Napriek tomu je na čele La Ligy, má zhodne 19 bodov ako Barcelona.

Šachtar Doneck na úvod skupinovej fázy porazil prekvapivo Lipsko vysoko 4:1, následne remizoval s Celticom 1:1, nachádza sa na druhom mieste tabuľky Ligy majstrov. Po rozbehu domácej súťaže štyrikrát vyhral a raz remizoval, s trinástimi bodmi je na čele súťaže.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Liga majstrov: Real opäť získal všetky body, Šachtar ho nezastavil