Lakeť sa nestal, napísala Polícia SR k Saganovi na svojom facebooku

Peter Sagan po kolízii s Markom Cavendishom na Tour de France skončil
Peter Sagan po kolízii s Markom Cavendishom na Tour de France skončil (Autor: SITA/AP)
Igor Dopirák|5. júl 2017 o 12:06

Polícia Slovenskej republiky ironicky zamenila hlášku "skutok sa nestal" na "lakeť sa nestal".

BRATISLAVA. Nepomohol ani oficiálny protest tímu Bora-Hansgrohe. Slovenský cyklista Peter Sagan definitívne skončil na Tour de France 2017.

Organizátori slávnych pretekov ho z podujatia vylúčili po štvrtej etape.

V jej závere sa dostal Sagan do kolízie s britským cyklistom Markom Cavendishom. Slovák mal lakťom udrieť do svojho súpera, ktorý následne škaredo spadol, zlomil si lopatku a na Tour taktiež skončil.

Niektoré zábery však naznačujú, akoby sa Sagan Cavendisha ani nedotkol. Práve na tieto videá sa rozhodla reagovať Polícia Slovenskej republiky, ktorá na svojej oficiálnej facebookovej stránke zdieľala video z incidentu s popisom "Lakeť sa nestal".

Príspevok Polície SR:

Polícia SR sa tým snažila ironicky poukázať na hlášku "skutok sa nestal". Tú v pamätnom prejave použil niekdajší premiér Vladimír Mečiar.

Taktiež sa hláška objavila aj v rozhodnutí Okresnej prokuratúry Bratislava I pri kauze Vladimíra Weissa ml., ktorý mal údajne šoféroval auto, v ktorom sedelo desať ľudí, pričom odmietol dychovú skúšku. "Je nepochybné, že sa nestal skutok, pre ktorý sa viedlo trestné stíhanie," uviedol prokurátor.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Tour de France»Lakeť sa nestal, napísala Polícia SR k Saganovi na svojom facebooku