Podolski pravdepodobne naspäť do 1. FC Kolín

SITA|9. jan 2009 o 18:04

Nemecký futbalový reprezentant Lukas Podolski, ktorý v mužstve svojho terajšieho zamestnávateľa Bayern Mníchov nedostával v poslednom čase dostatok príležitostí.

BERLÍN. Nemecký futbalový reprezentant Lukas Podolski, ktorý v mužstve svojho terajšieho zamestnávateľa Bayern Mníchov nedostával v poslednom čase dostatok príležitostí, sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti do 1. FC Kolín. Uviedol to generálny manažér úradujúceho nemeckého majstra Uli Hoeness, ktorý rokuje o podmienkach prestupu 23-ročného útočníka.

"Na budúci týždeň by sme mali pokračovať v rokovaniach a myslím si, že sa dohodneme ešte pred koncom mesiaca," skonštatoval 57-ročný nemecký manažér Hoeness pre televíziu DSF v Dubaji, kde je s klubom v tréningovom centre. Kolín najprv ponúkol za Podolského 7,5 milióna eur, predstavitelia bavorského veľkoklubu však ponuku odmietli. Podolski prišiel do Mníchova v roku 2006 práve z Kolína za čiastku 10 miliónov eur a Bayern by za neho rád zinkasoval minimálne takúto sumu. V Kolíne je počas tohto týždňa na skúške aj slovenský útočník Juraj Piroska, ktorý je kmeňovým hráčom úradujúceho slovenského šampióna Artmedie Petržalka.

Nachádzate sa tu:
Domov