Po prvom zápase sa Michalovčania rozlúčili s dvoma hráčmi

V Debrecíne sa za Michalovce presadila iba nová akvizícia Juri Zacharkiv.
V Debrecíne sa za Michalovce presadila iba nová akvizícia Juri Zacharkiv. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|13. jan 2019 o 13:01

Malaševskij a Hlaváč na skúške neuspeli.

MICHALOVCE. Prvoligoví futbalisti Michaloviec utrpeli vo svojom úvodnom stretnutí prebiehajúcej zimnej prípravy trojgólovú porážku na pôde maďarského Debrecínu.

U našich južných susedov prehrali 1:4, avšak výsledok v tomto súboji vôbec nebol podstatný, tréneri si predovšetkým chceli otestovať nových adeptov na žlto-modrý dres.

Dobrá previerka

Zemplínčania na dobre pripravenej umelej tráve v Debrecíne nezachytili začiatok duelu a už po necelých desiatich minútach hry prehrávali 0:2.

V ďalšom priebehu však s aktuálne tretím mužstvom najvyššej maďarskej súťaže odohrali viac než vyrovnanú partiu.

„Šancu sme chceli dať hlavne chlapcom na skúške a aj tým, čo nehrávajú často. Z tohto hľadiska to splnilo svoj účel. Čo sa týka samotného zápasu, viazla nám súhra a neboli sme kompaktní, čo sa však dalo očakávať, pretože v tomto zložení sme nastúpili prvýkrát. Na úvod prípravy sme hrali s veľmi kvalitným súperom, ale na to sa nechceme vyhovárať. Chlapci zistili, na čom ešte musia popracovať a kde sa potrebujú zlepšiť. Sme radi za túto previerku,“ skonštatoval tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

Zacharkiv v premiére s gólom

Spomedzi nových hráčov sa v zostave východniarov objavili Ostap Malaševskij, Erik Hlaváč, Enzo Mauro Arevalo Acosta, Lopez Da Silva Junior a Juri Zacharkiv.

Ako sa Šoltisovi pozdávali?

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Po prvom zápase sa Michalovčania rozlúčili s dvoma hráčmi