VŠC DUKLA Banská Bystrica chystá Deň otvorených dverí, príde aj Petra Vlhová

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR)
TASR|13. jún 2022 o 23:45

Chýbať nebudú ani Matej Tóth, Michal Martikán či Paulína Bátovská Fialková.

BANSKÁ BYSTRICA. V stredu 15. júna sa uskutoční Deň otvorených dverí Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica.

Podujatie odštartuje už v dopoludňajších hodinách a pre verejnosť je pripravená aj autogramiáda športovcov, medzi ktorými nebude chýbať ani olympijská šampiónka z Pekingu, lyžiarka Petra Vlhová.

Akcia sa uskutoční na atletickom tréningovom štadióne VŠC DUKLA a bude patriť prezentácii rezortného centra prostredníctvom športov, ako aj samotných špičkových športovcov.

Účastníci si zároveň pripomenú 55. výročie založenia Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica.

Harmonogram podujatia je rozdelený na dva časové bloky, od 10.00 do 12.00 h bude podujatie pre školy, od 14.00 do 17.00 h pre širokú verejnosť.

V rámci doobedňajšieho a poobedňajšieho programu sú naplánované aj dve podpisové akcie. Účasť prisľúbila aj momentálne najväčšia tvár vojenského vrcholového športu Vlhová.

Chýbať nebudú ani chodecký olympijský šampión z Ria 2016 a súčasný riaditeľ VŠC DUKLA Banská Bystrica Matej Tóth a ďalší bývalí a súčasní športovci centra Michal Martikán, Elena Kaliská, Paulína Bátovská Fialková, Monika Chocholíková, Ivona Fialková, Patrik Jány, Juraj Tužinský, Peter Gelle či Emma Zapletalová.

Účastníci podpisovej akcie od 11.00 h do 12.00 h

Matej Tóth, Elena Kaliská, Monika Škáchová, Juraj Tužinský, Peter Gelle, Michal Morvay, Emma Zapletalová, Michal Barbier, Achsarbek Gulajev, Nelli Novodomská

Účastníci podpisovej akcie od 16.00 h do 17.00 h

Petra Vlhová, Michal Martikán, Matej Tóth, Elena Kaliská, Paulína Bátovská Fialková, Monika Chocholíková, Ivona Fialková, Patrik Jány, Tajmuraz Salkazanov, Miroslav Úradník

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VŠC DUKLA Banská Bystrica chystá Deň otvorených dverí, príde aj Petra Vlhová