Pasienky prešli kontrolou, Slovan si Európsku ligu zahrá doma

Hľadisko bratislavského štadióna Pasienky, kde hráva domáce zápasy Slovan.
Hľadisko bratislavského štadióna Pasienky, kde hráva domáce zápasy Slovan. (Autor: SME - TOMÁŠ BENEDIKOVIČ)
SITA|18. sep 2014 o 17:47

Kontrola zástupcov Európskej futbalovej únie povolila Slovanu hrať domáce zápasy Európskej ligy na Pasienkoch.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava s definitívnou platnosťou odohrá domáce stretnutia v základnej I-skupine Európskej ligy na Pasienkoch.

Agentúre SITA to vo štvrtok podvečer potvrdil technický riaditeľ a bezpečnostný manažér klubu Zdeno Roman.

Prišli neskôr

Pôvodne na utorok avizovaná kontrola zástupcov Európskej futbalovej únie (UEFA) na štadióne na Pasienkoch sa uskutočnila o dva dni neskôr.

"Odstránili sme nedostatky, resp. veci, ktoré od nás chceli, aby sme zlepšili. Nestresovali sme a fungovali v režime, že budeme hrať na Pasienkoch," poznamenal Zdeno Roman.

Najrozsiahlejšou zmenou na štadióne prešli novovytvorené komentátorské miesta s kamerovými platformami. Všetky vykonané úpravy by mali prispieť k pozitívnemu stanovisku zo strany UEFA a potvrdeniu dejiska zápasov skupinovej fázy Európskej ligy v Bratislave.

Do Bratislavy príde Neapol

Slovenský majster štartuje účinkovanie v skupinovej fáze EL vo štvrtok 18. septembra na ihrisku švajčiarskeho mužstva Young Boys Bern (21.05 h), doma sa po prvý raz predstaví 2. októbra proti talianskemu tímu SSC Neapol.

Na Pasienkoch nastúpi aj 23. 10. proti Sparte Praha a odveta s Young Boys Bern sa uskutoční 27. novembra. Všetky domáce zápasy majú úvodný výkop o 19.00 h.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Pasienky prešli kontrolou, Slovan si Európsku ligu zahrá doma