Juventus zdolal Kuckovo AC Miláno gólom z úplného záveru

Milánske AC siahalo na bod, napokon prehralo.
Milánske AC siahalo na bod, napokon prehralo. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|10. mar 2017 o 20:45

Milánsky tím nešťastne prehral, keď Dybala strelil víťazný gól v úplnom závere zápasu z pokutového kopu.

BRATISLAVA. Futbalisti Juventusu Turín si poistili vedenie v tabuľke talianskej najvyššej futbalovej súťaže Serie A. V piatkovom zápase 28. kola zdolali AC Miláno 2:1.

Na vedúci gól domáceho Mehdiho Benatiu odpovedal v závere prvého polčasu kanonier AC Carlos Bacca. Toho v 55. minúte vystriedal na ihrisku slovenský reprezentant Juraj Kucka.

Rozhodol v úplnom závere. Takto Juventus zdolal AC Miláno: fotogaléria

11.3.2017

V dramatickom závere vybojoval Juventus pokutový kop po tom, ako Mattia De Sciglio zahral vo vnútri pokutového územia rukou. Loptu si na biely bod postavil Paulo Dybala a penaltu s istotou premenil.

Juventus vedie poradie súťaže so ziskom 70 bodov. Rímske AS, ktoré na druhom mieste stráca jedenásť bodov, hrá v nedeľu v Palerme.

Serie A - 28. kolo:

Juventus Turín - AC Miláno 2:1 (1:1)
Góly:
30. Benatia, 90.+ Dybala (11 m) - 43. Bacca
ČK: 90.+ J. Sosa (AC Miláno) po druhej ŽK

/Juraj Kucka hral za hostí od 55. minúty/

Online prenos:

Talianska Seria A  2016/2017
10.03.2017 o 20:45
Juventus
2:1
(1:1, 1:0)
90+7 minúta
Ukončený
AC Miláno
Prehľad
Góly: 29. Benatia, 90+6. Dybala – 43. Bacca. ŽK: 36. Benatia (JUV), 78. Pjanić (JUV), 87. S. Khedira (JUV) – 23. Pašalić (ACM), 39. Deulofeu (ACM), 58. Ocampos (ACM), 63. A. Romagnoli (ACM), 88. J. Sosa (ACM). 2.ŽK=ČK: 90+3. J. Sosa (ACM). Rozhodca: Massa – Meli, Crispo.
Prenos
Napokon sme sledovali zaujímavý záver zápasu, kde domáci zahodili dve veľké šance, avšak napokon Juventus získal v závere nastaveného času penaltu, ktorú Dybala premenil a tak Juventus vyhráva 2.1!

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc!
90+7
Koniec zápasu.
90+6
90+6
goalJuventus Turín dal gól!
PAULO DYBALA napokon bez problémov premieňa pokutový kop a tak domáci vyhrávajú tento zápas 2:1!
90+5
importantBola nariadená penalta! V pokutovom území následne ešte vznikol tlak domácich, De Sciglio zahral rukou a Juventus bude kopať pokutový kop!
90+5
90+5
importantDonnarumma teraz zachránil svojmu mužstvu jeden bod! Higuaín sa dostal opäť do zakončenia, mladá nádej AC Miláno však loptu vyrazila do bezpečia!
90+4
importantVeľká šanca na strane domácich! Higuaín sa v pokutovom území hostí dostal do zakončenia nožničkami, jeho pokus len naozaj tesne minul bránu hostí! Miláno tak teraz malo veľké šťastie!
90+3
90+3
redCardAfterYellowDruhú žltú a následne červenú kartu dostáva José Ernesto Sosa (AC Miláno). Záver zápasu hosťujúci futbalista nezvládol a tak ide pod sprchy o čosi skoršie ako ostatní.
90+2
Kean sa dostal ku lopte a odcentroval do pokutového územia hostí, lopta sa však nedostala ku žiadnemu jeho spoluhráčovi a tak uvidíme výkop brankára hostí Donnarumma.
90+1
Záver zápasu je v znamení kariet a striedaní, nič zaujímavého sa nedeje. Hlavný rozhodca Massa nastavil ešte 4 minúty!
90
changeStriedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Lucas Ocampos, prichádza Leonel Vangioni.
89
changeStriedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Marko Pjaca, prichádza Moise Kean.
88
yellowCardŽltú kartu dostáva José Ernesto Sosa (AC Miláno).
87
yellowCardŽltú kartu dostáva Sami Khedira (Juventus Turín).
85
Center z priameho kopu však obrana hostí bez problémov odvrátila do bezpečia. Pomaličky sa blíži záver zápasu, skóre ostáva nezmenené.
84
Dybala ťahal rýchly útok domáceho mužstva, následne bol však faulovaní a tak budú domáci zahrávať priamy kop.
83
Sledujeme, ako sa útoky striedajú na oboch stranách, zatiaľ však žiadne vážnejšie situácie nevidíme. Zatiaľ smeruje tento zápas ku remízovému výsledku.
82
Hostia začínajú byť v závere zápasu celkom aktívny, sledovali sme zaujímavý priamy kop, Sosa však loptu poslal len do múru.
81
Rohový kop AC rozoral Sosa, avšak žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo.
80
Útok hostí teraz po pravej strane ťahal Kucka, jeho center do pokutového územia obrana domácich odvrátila na rohový kop.
79
changeStriedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Mehdi Benatia, prichádza Daniele Rugani.
78
yellowCardŽltú kartu dostáva Miralem Pjanić (Juventus Turín).
77
importantObrovská chyba domácej obrany! Lopta sa dostala ku Deulofeuovi, ktorý už išiel postupovať sám na brankára domácich, Buffon však dobre vybehol a loptu dostal do bezpečia!
75
AC sa dostalo až pred bránu domácich, do zakončenia sa dostal Sosa, avšak s jeho pokusom brankár domácich Buffon problémy nemal.
74
Následný rohový kop hostia bez problémov ubránili a loptu vyviezli do bezpečia. Juventus sa tak sťahuje späť na svoje územie.
73
73
importantDomáci sa prebojovali do pokutového územia, do zakončenia sa dostal Khedira, jeho pokus brankár hostí Donnarumma vyrazil pred Higuaína, ten sa pokúsil o zakončenie nožničkami, aj tento pokus však mladý brankár hostí vyrazil do bezpečia!
72
Aktuálne sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, avšak nedarí sa im zakladať úspešné útoky. Dlhšie sme ani nevideli žiadnu útočnú akciu.
71
changeStriedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Mario Pašalić, prichádza Andrea Poli.
69
Hra sa nám tak vyrovnala, momentálne sa však ani jednému tíme nedarí v prechode do útoku.
68
Zakrátko sme sledovali ďalší útok hostí, po ňom sa ku strele dostal Ocampos, avšak jeho pokus minul bránu domácich.
67
Hostia zahrávali zaujímavý priamy kop, v pokutovom území sa ku hlavičke dostal Romagnoli, veľa nechýbalo, aby lopta padla za chrbát domáceho brankára Buffona.
66
Pred bránou hostí sa ku lopte dostal Pjaca, avšak jeho pokus bol veľmi nepresný a lopta skončila len niekde za bránou AC Miláno.
65
Napokon sme sledovali ojedinelý útok hostí, Deulofeu sa dostal ku lopte a hľadal pred bránou niekoho zo svojich spoluhráčov, loptu však do bezpečia dostala obrana domácich.
64
Hostia momentálne iba odkopávajú loptu mimo svoje územie, domáci tak musia svoje útoky zakladať až z vnútra svojej polovičky.
63
yellowCardŽltú kartu dostáva Alessio Romagnoli (AC Miláno).
62
importantLopta sa po rohovom kope dostala ku Pjanićovi, ten tvrdo vystreli po zemi, loptu vyrazil brankár hostí Donnarumma na brvno! Tlak domácich sa stupňuje.
61
61
Po tejto útočnej akcii domácich budeme svedkami ďalšieho rohového kopu Juventusu. Milánu tak neostáva nič iné, ako sa len brániť.
60
Opäť začínajú aktivitu do svojich rúk brať domáci futbalisti, hostia sa však zatiaľ bránia úspešne. Juventus sa tak teraz drží na útočnej polovičke.
59
59
importantDomáci futbalisti zahrávali priamy kop, loptu síce obrana hostí odvrátila, avšak tá sa dostala na kopačku Pjacu, ktorého pokus len tesne minul bránu hostí!
58
yellowCardŽltú kartu dostáva Lucas Ocampos (AC Miláno).
57
Tempo hry nie je ani v druhom polčase zatiaľ nijak vysoké, lopta momentálne lieta od jedného tímu ku druhému. Hladnejší po víťazstve sú však určite domáci futbalisti.
56
Hostia sa snažia po zisku lopty naťahovať čas čo to len pôjde a následne sa dostať na útočnú polovičku. Tam ich však obrana domácich nepúšťa.
55
Tak napokon sa do hry dostáva aj náš Juraj Kucka. Z hry však ide dole Bacca, čo je zrejme troška prekvapenie.
54
changeStriedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Juraj Kucka.
53
Do pokutového územia hostí smeroval ďalší nebezpečný center, po skrumáži sa lopta ocitla tesne pred bránkovou čiarou hostí, obrana AC však loptu poľahky odpratala do bezpečia.
52
Aj tento rohový kop hostia bez problémov ubránili a dostali loptu do bezpečia. V úvode druhého polčasu tak sledujeme tlak domácich futbalistov.
51
Domáci rozohrali rohový kop, v pokutovom území však loptu na ďalší rohový kop odvrátil Bacca. Hráči Juventusu však hlavnému rozhodcovi signalizovali ruku, Massa vak ukazuje na rohový kop.
50
importantSledovali sme zaujímavý priamy kop domácich, jeho exekútorom bol Pjanić, tvrdý pokus brankár hostí Donnarumma vyráža na rohový kop!
49
Domáci to skúsili dlhou loptou na Higuaína, ten sa však ocitol v ofsajde a tak je útočná snaha Juventusu prerušená. K lopte sa dostávajú hostia.
48
Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, zatiaľ sa im však nedarí v prechode na útočnú polovičku.
47
Druhý polčas sa nám po výkope domácich už naplno rozbehol. V domácej zostave nastala jedna zmena, hostia nastupujú s rovnakou základnou zostavou.
46
changeStriedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Andrea Barzagli, prichádza Stephan Lichtsteiner.
46
Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Je za nami prvý polčas, po ktorom je výsledok 1:1! V úvode sme videli menší tlak domácich futbalistov, ale nič zaujímavého sme napokon nesledovali. Domácim sa však podarilo po pol hodine hry dostať sa gólom Benatia do vedenia 1:0. V závere prvého polčasu sa nič vážneho nedialo, avšak z ničoho nič prišiel nečakaný vyrovnávajúci gól hostí, postaral sa oň Bacaa.

Uvidíme, čo nám napokon prinesie druhý polčas.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45
Nastavený čas: 1 minúta!
44
Napokon sa predsa len podarilo hosťom vyrovnať aj s ojedinelej šance. Momentálne čakáme aj na údaj o nastavenom čase, pri lopte je domáci celok.
43
43
goalAC Miláno dalo gól!
Tak to je troška nečakaný gól hostí! Domáci kombinovali v strede poľa, avšak stratili loptu a do rýchleho brejku sa dostali futbalisti AC. Deulofeu výborne vysunul loptu pred bránu na CARLOS BACCA a ten dokázal prekonať brankára domácich Buffona – 1:1!
41
Pomaličky sa blíži záver prvého polčasu, pri lopte sú častejšie domáci futbalisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a prevažne kombinujú na svojej polovičke.
40
Juventus sa napokon prepracoval na útočnú polovičku, avšak domáci futbalisti po chybe loptu strácajú. Hostia tak skúšajú založiť rýchly protiútok.
39
yellowCardŽltú kartu dostáva Gerard Deulofeu (AC Miláno).
38
Dlho hostia na útočnej polovičke neboli a dopredu sa tak už dostávajú domáci futbalisti. Juventus však zvolil pomalšie založenie svojej útočnej akcie.
37
Hostia sa dostávajú k lopte a podaril sa im aj presun na útočnú polovičku. Zatiaľ sa však futbalistom AC nedarí dostať sa do zakončenia na bránu domácich.
36
yellowCardŽltú kartu dostáva Mehdi Benatia (Juventus Turín).
35
Dlho netrvalo a bol tu ďalší útok domácich futbalistov, do zakončenia sa teraz dostal Higuaín, ale loptu napálil len do obrany AC Miláno.
34
Mali sme možnosť teraz sledovať priamy kop domácich futbalistov. Ku odrazenej lopte sa dostal Khedira, avšak svojím pokusom bránu hostí len prestrelil.
32
AC to teraz prehnalo s útočnou aktivitou a tak po faule loptu strácajú. Domáci sa nikam neponáhľajú, zatiaľ tak kombinujú na svojej polovičke.
31
Hostia sa snažia čo najrýchlejšie vyrovnať a začínajú aj tvrdšie hrať v osobných súbojoch. Domáci futbalisti však zatiaľ predvádzajú úspešnú defenzívu.
30
Tak snáď tento gól prinesie nejaké to oživenie do hry, môžme však povedať, že domáci hrali aktívnejšie a tak sa do vedenia o jeden gól dostali zaslúžene.
29
29
goalJuventus Turín dal gól!
Napokon je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci sa dostali na útočnú polovičku, pred bránu hostí smerovala presná prihrávka Alvesa na MEHDI BENATIA, ktorý sa šikovne vyhol ofsajdovej pasci a strieľa prvý gól tohto stretnutia – 1:0!
28
K lopte sa dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa snažia preniknúť na útočnú polovičku. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť na svoje územie.
27
AC bolo ešte chvíľu pri lopte, ale hosťom sa nepodarilo prebojovať sa pred bránu domáceho mužstva. Útoky sa nám začínajú striedať na oboch stranách.
26
Hostia sa dostávali do rýchleho brejku, domáci však všetko včas zastavili aj keď za cenu nedovoleného zákroku. Sosa však ostáva ležať na trávniku.
25
Častejšie sú teraz pri lopte domáci futbalisti, hostia sa však bránia úspešne a čakajú na svoju šancu v podobe rýchlych brejkov. Zatiaľ sme nevideli žiadne väčšie zaváhanie v obrane jedného či druhého mužstva.
24
importantHiguaín sa dostal ku odrazenej lopte, rozhodol sa zakončiť sám, vyslal na bránu hostí tvrdú strelu, s ňou si však brankár hostí Donnarumma poradil a výborným zákrokom podržal svoje mužstvo!
23
yellowCardŽltú kartu dostáva Mario Pašalić (AC Miláno).
22
Hostia však boli zahnaní späť na svoju polovičku a hľadajú tak novú cestu, ako sa dostať pred bránu domáceho mužstva.
21
K lopte sa dostali futbalisti AC, podnikli rýchly presun na útočnú polovičku, domáci však taktickým faulom rodiacu sa akciu hostí prerušili. Futbalisti AC však pri lopte ešte ostanú.
20
Domáci futbalisti začína opäť pomaličky ožívať, zatiaľ ich však hostia do šancí nepúšťajú. Aj naďalej tak veľa futbalovej krásy možnosť vidieť nemáme.
19
Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Bonucci, jeho pokus však bezpečne do svojich rukavíc berie brankár hostí Donnarumma. Juventus sa tak vracia späť na svoje územie.
18
Juventusu sa teraz dostal do pokutového územia hostí, loptu na ľavú stranu dostal Dybala, ktorý bol trocha z uhla, avšak podarilo sa mu zakončiť na bránu hostí. Obrana AC však loptu odvrátila na rohový kop.
17
Hosťom sa podarilo dostať sa aj s loptou na útočnú polovičku, tam však všetko s prehľadom vyriešila obrana domácich a loptu odvrátila do bezpečia.
16
Aj naďalej sa obom tímom darí eliminovať útoky svojho dnešného súpera. Hra sa často aj kúskuje, lopty končia za postrannou čiarou.
15
Lopta momentálne lieta od jedného tímu ku druhému, ani jednému z aktérov tohto zápasu sa teraz nedarí zakladať úspešné útoky. Uvidíme, komu sa napokon podarí streliť prvý gól.
14
Futbalisti AC Miláno zatiaľ kombinujú len na svojej polovičke. Stále sa tak hosťom nepodaril prechod na útočnú polovičku, zatiaľ tak veľmi záživné stretnutie nesledujeme.
13
Domácim toho veľa na útočnej polovičke nevymysleli a tak sa ku lopte dostávajú hostia. Zatiaľ sa im však nedarí prechod na útočnú polovičku, domáci výborne bránia stred poľa.
12
Hostia však loptu rýchlo stratili a tak sme sledovali ďalší útok od domácich futbalistov. Zlú prihrávku do pokutového územia však vystihol brankár Donnarumma a loptu už rozohral na svojich spoluhráčov.
11
Do pokutového územia hostí smeroval center, naň si najvyššie vyskočil Higuaín, avšak nedokázal presne zakončiť. Smerom dopredu to tak teraz môžu skúsiť futbalisti AC Miláno.
10
Juventus rozohral rohový kop nakrátko, avšak nedostali sa do žiadnej zaujímavej situácie, aj keď hostí začínajú držať v tlaku. Miláno sa už dlhšiu dobu nedostalo na útočnú polovičku.
9
Netrvalo dlho a sledovali sme ďalší útok domáceho mužstva, ku strele sa dostal Dybala a vybojoval pre svoj tím rohový kop. AC Miláno sa tak pomaličky dostáva pod tlak.
8
8
Následne sa ku odrazenej lopte dostal Pjaca, avšak jeho pokus brankára hostí nijak nepreveril. Domáci celok začína byť o čosi aktívnejší.
7
Do pokutového územia hostí prenikal Dybala, následne padol na zem a dožadoval sa pokutového kopu! Ten však hlavný rozhodca Massa neodpískal.
6
Hostia sa dostali ku lopte a snažili sa preniknúť na útočnú polovičku. AC to skúsilo dlhou loptou na Baccu, pri lopte však bola skorej obrana domáceho mužstva.
5
Na chvíľu sa teraz musela hra prerušiť, pretože si ošetrenie po osobnom súboji vo vzduchu vyžiadal Bonucci, zrejme však bude môcť v hre pokračovať ďalej.
4
4
importantVeľká šanca na strane domácich! Juventus získal loptu a okamžite vyrazil do rýchleho protiútoku. Domáci sa dostali do pokutového územia hostí, kde najprv skvelý zákrok vytiahol brankár Donnarumma, po ňom sa ku strele dostal Khedira, avšak bránu už trafiť nedokázal.
3
Lopta je však už na kopačkách domácich futbalistov, ktorí sa snažia preniknúť na útočnú polovičku. Hostia sa tak rýchlo vrátili späť na svoje územie.
2
Sledovali sme úvodný rohový kop, ktorý mali možnosť zahrávať hostia. Sosov center však obrana domácich bez problémov odvrátila do bezpečia, hostia však pri lopte ešte ostávajú.
1
Prvý polčas tohto zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop mali hostia. AC sa rýchlo pokúša preniknúť na útočnú polovičku.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Prajem príjemný večer všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu medzi Juventusom a AC Milánom nám už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Juraj Kucka začína zápas na lavičke hostí, uvidíme, či napokon zasiahne do hry. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Massa – Meli, Crispo.

Po úvodných formalitách sa toto stretnutie môže začať, po úvodnom výkope sa Vám opäť prihlásime.

Prajem príjemný športový zážitok!
Úvodné zostavy:

Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Benatia, Bonucci, Asamoah – Pjanić, S. Khedira – Dani Alves, Dybala, Mandžukić – Higuaín

Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Lichtsteiner, Rugani, Sandro, Marchisio, Lemina, Rincón, Pjaca, Kean

AC Miláno: G. Donnarumma – De Sciglio (C), C. Zapata, Paletta, A. Romagnoli – Bertolacci, J. Sosa, Pašalić – Deulofeu, Bacca, Ocampos

Náhradníci: Plizzari, Storari – Antonelli, Calabria, G. Gomez, Vangioni, M. Fernández, Kucka, A. Poli, Suso, Lapadula

Rozhodca: Massa – Meli, Crispo
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie, v ktorom mužstvo Juventus Turín privíta na svojom štadióne mužstvo AC Miláno. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45!

Talianska Seria A pokračuje piatkovým predkolom, v ktorom na seba narazia celky, ktoré sú už tradičnou ozdobou tejto súťaže, avšak momentálne ich od seba delí 6 miest.

Juventus Turín:
Domáci celok sa aktuálne nachádza na prvom mieste! Na svojom konte má Juventus 67 bodov za 22 výhier a 1 remízu, v 4 zápasoch sa domácim bodovať nepodarilo. Posledná forma Juventusu je naozaj výborná, sériu výhier však prerušila remíza 1:1 na pôde Udinese Calcio.

AC Miláno:
Hosťujúci celok sa aktuálne nachádza na siedmom mieste! Na svojom konte majú hostia 50 bodov za 15 výhier a 5 remíz, v 7 zápasoch Miláno bodovať nedokázalo. Aj hostia majú celkom slušnú poslednú formu, v minulom kole hostia vyhrali doma 3:1, keď zdolali Chievo Verona.

Favorit:
Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia domáci celok, avšak určite sa máme na čo tešiť v tomto zápase.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Juventus zdolal Kuckovo AC Miláno gólom z úplného záveru